שלום רב ,אני מעדיף להישאר בעילום שם אני יקצר עד כמה שניתן,בשנתיים האחרונות אני חבר ועד במקום עבודתי ,מדובר בהתארגנות ראשונית ובסיכסוך עבודה פתוח\בבית הדין ,בחודשים האחרונים הופסק המשא ומתן מול ההנהלה וכיום מצב חברי הועד רע מתמיד גם בקרב עובדי החברה. מאז ומתמיד ההנהלה חיפשה אותנו והקשתה עלינו עד למידה מסויימת ועד שקיבלה את ההחלטה להוריד את הכפפות ..לפני כחצי שנה בערך פנו אלינו
עובדים בחברה והתלוננו על כך שמאלצים אותם לרמות לקוחות ,לאחר מס תלונות החלטנו לבדוק את הנושא וגילינו שהעובדים צדקו ושמדובר בהיקפים עצומים ומאוד מפחידים ,לא ידענו מה לעשות עם המידע ומאוד חששנו לערב את ההנהלה בזמן הסכסוך או את ההסתדרות ,זמן קצר מאוד לאחר מכן ואף תוך כדי הבדיקות שערכנו ,ההנהלה גילתה את שבדקנו וחשפנו ומכאן התחיל הסיוט ,,,בעיקר שלי שלא נגמר עד היום ..ובקצרה -חוקרים פרטיים , חסימת מחשבים ,פיטורים (בית הדין החזיר) ,פגיעה בשכר עד היום ,שיימינג , השפלה ,האשמות
הטרדה מינית ,מינוי סגן מטעם ההנהלה לכל חבר ועד ,איומים ,הפחדות,עשרות עובדים שפנו אלינו לעזרה פוטרו (ללא גיבוי ההסתדרות),השפלה ופגיעה אישית .לצערי אני יכול להמשיך כך עד הבוקר, הכל מתועד .הפגיעות הנפשיות והכלכליות גרמו לחברי לפרוש (חלק קיבלו תוספת לפיצויים ) נשארתי כמעט לבדי כשאני ממובילי המאבק ובחזית ללא כל תמיכה וגיבוי כלכלי מההסתדרות, לצערי לימים התברר שההסתדרות דאגה רק לעצמה ולתביעות הכספיות כנגד החברה על פגיעות שנעשו בנו , בנוסף הבטיחה הבטחות סרק לעובדים לפיצוי כספי וגיבוי ולא עמדה בהם . העורך דין ששכרנו דיי מיואש (ובצדק) העתיד לא מזהיר וההסכם נראה רחוק מתמיד . אני רוצה לסיים עם העבודה וחושש לפנות להנהלה שאני לא יואשם בעוד משהו, אין לי כוחות נוספים נפשיים וכלכלים להישאר בעבודה ולהמשיך לעמוד מול הפגיעות של ההנהלה המפלצתית הזאת ומצד שני אני לא רוצה
להתפטר ולצאת בלי כלום . עזרתכם .. תודה