פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: שכר חודשי- תיקון - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: שכר חודשי- תיקון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/01/2016 23:15
תודה רבה
שאלה נוספת האם יכול להיות הסכם עם המעסיק לשכר גלובלי כך שיצא לעובד פחות ממינימום לשעת עבודה ?
10/01/2016 17:59
עבדתי באולם בתור משגיח כשרות וסיכמו איתי על 3000 ש"ח שכר חודשי לתקופה של כמה חודשים עד מרץ וממרץ השכר יעלה ל5000 אך כשדיברו איתי אמרו לי שזה מכיוון שכרגע אין הרבה ימי עבודה באולם.
הסכמתי. אך המציאות הייתה שונה בפועל עבדתי 5 ימים בשבוע במשך 3 שבועות , מ 9.12.15 עד 31.12.15 סה"כ 108 שעות עבודה.
בסוף החודש קיבלתי משכורת של 1979ש"ח כולל נסיעות (150ש"ח) שזה 16.9ש"ח לשעת עבודה.
לזה אני לא הסכמתי.
כרגע אני כבר לא עובד שם - התפטרתי.
מה אני יכול לעשות בנידון ? אני רוצה לקבל את מה שמגיע לי לפחות את המינימום לשעת עבודה. - שכר רגיל של משגיח כשרות הוא 29ש"ח לשעה נטו.
10/01/2016 18:27
שלום גיא

המעסיק עבר על החוק מאחר ושילם לך פחות מאשר שכר מינימום לפי הנתונים שעולים משאלתך. באפשרותך לפנות אל בית הדין לעבודה ולהגיש כנגדו תביעה לתשלום שכר עבודה.

בהצלחה
10/01/2016 23:15
תודה רבה
שאלה נוספת האם יכול להיות הסכם עם המעסיק לשכר גלובלי כך שיצא לעובד פחות ממינימום לשעת עבודה ?
11/01/2016 10:05
שלום גיא

בהחלט לא. המדובר במצב הדברים על חוזה לא חוקי שכן אסור לשלם לעובד שכר הפחות משכר מינימום מכל סיבה שהיא.

בהצלחה
11/01/2016 19:09
תודה רבה כשדיברתי עם המעסיק התברר לי שהוא פשוט החליט לא להתייחס לדוח שעות שלי ואמר שהוא לא מוכן לשלם לי יותר מ4.5 שעות ליום ולכן הוא שילם לי רק על 65 שעות עבודה.
הבעלים של האולם שעבדתי בו אומר שמבחינתו אני לא הייתי בכלל באולם אלא באתי בבוקר והלכתי וחזרתי רק בערב (שזה שקר מוחלט ויש מצלמות באולם שתיעדו אותי שם.
למי אני יכול לפנות ??
חברת כח אדם היא זאת שמשלמת לי (היא מקבלת כסף מבעל האולם) והם אמרו לי שהדוח שעות שלי לא חתום ע"י בעל האולם (דבר שהם לא דורשים בד"כ) ולכן הם לא מתייחסים אליו.
11/01/2016 19:17
שאלה נוספת לא פחות חשובה
מחר יש פגישה לבחור מהכוח אדם עם בעל האולם ואמר לי הבחור מהכוח אדם שאם אני רוצה אני יכול לבוא ולשכנע את בעל האולם שיחתום על הדוח שעות שלי אך דיברתי עם בעל האולם בטלפון הוא לא מוכן לעשות זה.

האם יש טעם שאלך לפגישה הזאת?

מה אני יכול להגיד להם בפגישה כשהם מתעלמים מהשעות שעבדתי כשההוכחה היחידה שיש לי היא הדוח שעות שמילאתי והמצלמות אבטחה של האולם?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: שכר חודשי- תיקון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ