פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: זכויות לגבי פיצויים ודמי אבטלה בשל התפטרות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: זכויות לגבי פיצויים ודמי אבטלה בשל התפטרות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/12/2015 08:24
בוקר טוב אסתי

לעניות דעתי אביך אינו יכול להתפטר בדין מפוטר לאור מעבר דירה בתנאים שציינת. מאידך, יתכן בהחלט שניתן יהיה להגיע להסכם מול המעסיק על יציאה מוקדמת לפנסיה. אני מציע לך להפנות את אביך לקבלת ייעוץ משפטי פרטני ובחינת המקרה יחד עם עורך דין שיוכל להנחות אותו כיצד לפעול.

בהצלחה
14/12/2015 17:54
אבא שלי בן 66 עובד במקום עבודה מסוים מזה 3 שנים, יגיע לגיל הפנסיה בספטמבר 2016.
אבל הוא רוצה לעזוב את מקום העבודה ולקבל את מלוא הפיצויים עבור התקופה הזו וכן להיות זכאי לדמי אבטלה עד הפרישה.
הוא עובד בפתח תקווה ומתגורר בשכירות בפתח תקווה במהלך שבוע (ע"מ להיות קרוב למקום העבודה), אבל מקום המגורים הקבוע שלו (כפי שגם מופיע בתעודת זהות ) זה נצרת עלית. הוא עייף מנסיעות של פעם בשבוע מנצרת עלית לפתח תקווה וכן עייף לגור בשכירות ורחוק מאשתו שגרה בנצרת עלית בדירתם הקבועה והמשותפת.
האם הוא זכאי לפיצויים בגין "מעבר דירה" או "מרחק מגורים" או כל סיבה אחרת?
בנוסף, אם הוא יתפטר בשל סיבה זו, האם יגיע לו לקבל דמי אבטלה?
15/12/2015 08:24
בוקר טוב אסתי

לעניות דעתי אביך אינו יכול להתפטר בדין מפוטר לאור מעבר דירה בתנאים שציינת. מאידך, יתכן בהחלט שניתן יהיה להגיע להסכם מול המעסיק על יציאה מוקדמת לפנסיה. אני מציע לך להפנות את אביך לקבלת ייעוץ משפטי פרטני ובחינת המקרה יחד עם עורך דין שיוכל להנחות אותו כיצד לפעול.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: זכויות לגבי פיצויים ודמי אבטלה בשל התפטרות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ