פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הליך גישור בתביעה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הליך גישור בתביעה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/12/2015 09:49
שלום לך

אם המעסיק מציע לשלם לך את החוב לפני הדיון המשפטי, אני מציע לך בחום לקבל את הצעתו ולשים לב: לא לחתום על מסמך כלשהו לפני שקיבלת את מלוא התשלום לרשותך. אם וכאשר יעביר לך מסמך לחתימה, הקפידי לקרוא אותו ולוודא כי אין בו כל חיוב כלפיך.

בהצלחה
06/12/2015 22:45
היי

עבדתי במסעדת מזון. במשמרת החמישית שלי המעסיק אמר שהוא משלם רק לאחר 3 חודש את השכר התלמדות אמרתי לו שזה לא חוקי ושאם לא אשלם לי אאלץ להתפתטר ופה אנחנו עומדים. על שכר פעוט של 450 שח
ב-9 לאותו חודש הוא שילם לי 191 שח על המשמרת האחרונה שאינה נחשבה בעיניו התלמדות.

הגשתי תביעה בבית דין לעבודה קיבלנו זימון לגישור בבית הדין לעוד מס חודשים .

כעבור חודשיים מיום התפטרותי עורך הדין שלו מצלצל ומציע לי להיפגש עימו ושהוא ישלם לי את הנותר ולחתום שאני מבטלת את הדין.

האם עליי להסכים להפגש עימו ולקבל את הנותר או להתעקש להפגש בבית הדין להליך גישור?

חשוב לי לציין שהכסף לא יושב על הפרק אלא העיקרון והעניין שהמעסיק פועל בצורה לא חוקית ועליו לבוא על עונשו.
07/12/2015 09:49
שלום לך

אם המעסיק מציע לשלם לך את החוב לפני הדיון המשפטי, אני מציע לך בחום לקבל את הצעתו ולשים לב: לא לחתום על מסמך כלשהו לפני שקיבלת את מלוא התשלום לרשותך. אם וכאשר יעביר לך מסמך לחתימה, הקפידי לקרוא אותו ולוודא כי אין בו כל חיוב כלפיך.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הליך גישור בתביעה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ