פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הרעה בתנאים ואפלייה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הרעה בתנאים ואפלייה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/12/2015 17:56
שלום דנה

יש 2 בעיות. האחת שגילו את "הטעות" לאחר 10 שנים ולאחר שהורגלת לקבל שכר מסויים - יתכן והמדוב רעל הרעת תנאי עבודה ויש לבחון את הנושא לעומקו.

הבעיה השניה נעוצה בכך שלפי דבריך "התוספת" המדוברת משולמת לעובדים אחרים ורק את מקופחת - גם נקודה זאת צריכה להבדק לעומקה.

מציע לך בחום לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בהקדם.

בהצלחה
06/12/2015 07:36
שלום, אני עובדת כמורה כבר 25 שנה ובמשך 10 השנים האחרונות הייתי בתפקיד "רכזת מקצוע" ועל כך קיבלתי גמול כל חודש (גמול ריכוז מקצוע- סכום נאה 8%).
במהלך חודש נובמבר להפתעתי אני מגלה שבתלושי ספטמבר ואוקטובר לא קיבלתי את הגמול, כשפניתי למנהל ביה"ס הוא הקריא לי מהמחשב את התקנות והחוקים ע"מ לקבל את הגמול על זה ושהוא בעצמו לא ידע על כך. כששאלתי מתי התוודעת לעניין הוא ענה לי בתחילת השנה (שנת הלימודים), וככשאלתי מדוע לא יידעת אותי ולא זימנת אותי לשיחה? מדוע אני צריכה לחטוף הלם ולגלות זאת בצורה מכוערת, הוא השתתק ולא היה לו מה להגיד. אני פגועה מאוד, כועסת ומרגישה אבודה, אך לא מתכוונת לוותר.
בבדיקה שלי אכן יש חוק "באופק חדש" שעל פיו איני אמורה לקבל את הגמול, אך מנהלים מעולם לא התייחסו לזה וכל מורה שממלא תפקיד זה המנהל דיווח עליו כ"רכז מקצוע".
אני יודעת ששאר המורים בבית ספרי ממשיכים לקבל גמול זה, ומטרת המנהל היא רק לפגוע בי.
האם ניתן לטעון "לפגיעה כלשהי" בכך שלא דאג ליידע אותי ודברים נעשו "מאחורי הגב"?
תודה מראש, דנה
06/12/2015 17:56
שלום דנה

יש 2 בעיות. האחת שגילו את "הטעות" לאחר 10 שנים ולאחר שהורגלת לקבל שכר מסויים - יתכן והמדוב רעל הרעת תנאי עבודה ויש לבחון את הנושא לעומקו.

הבעיה השניה נעוצה בכך שלפי דבריך "התוספת" המדוברת משולמת לעובדים אחרים ורק את מקופחת - גם נקודה זאת צריכה להבדק לעומקה.

מציע לך בחום לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בהקדם.

בהצלחה




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הרעה בתנאים ואפלייה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ