פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: ניכוי של מס הכנסה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: ניכוי של מס הכנסה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/11/2015 11:37
שלום ג'ני

על מנת לבדוק את האפשרות לקבל החזר מס עליך לפנות ליועץ מס או רואה חשבון, שיבדקו את הנתונים האישיים שלך ותלושי השכר. עכשיו זה זמן טוב לעשות זאת, שכן בסוף שנת המס הקרבה ובאה ניתן להגיש בקשה לקבלת החזרי מס.

בהצלחה
12/11/2015 12:49
ילדתי ב3.7, בנוסף הילד שלי היה מאושפז כמעט חודש ולכן חופשת הלידה התארכה וביטוח לאומי שילמו לי בנוסף.
לאחר חופשת לידה כולל התוספת של האישפוז, התפטרתי.

בתלוש שכר האחרון קיבלתי פידיון ימי חופש, הבראה ובנוסף בונוס חד פעמי (סוג של מענק פרישה), מס הכנסה הורידו מהתלוש סכום גבוה בסך 2200 ש"ח, (בערך 20% מהתלוש הסופי).

כששאלתי את ההנהלת חשבונות בחברה היא ענתה לי..." מכיון שאת קיבלת מביטוח לאומי דמי לידה בחודש אוקטובר, שכר מבטא מדיה היא הכנסה נוספת, לכן מס הוא גבוה". לא הבנתי מה הקשר? והאם אפשר לעשות משהו כדי לקבל החזר ממס הכנסה. לא נשמע לי הגיוני שבגלל שהילד שלי היה מאושפז אני צריכה לשלם להם 2200 ש"ח.

תודה מראש על המענה.
15/11/2015 11:37
שלום ג'ני

על מנת לבדוק את האפשרות לקבל החזר מס עליך לפנות ליועץ מס או רואה חשבון, שיבדקו את הנתונים האישיים שלך ותלושי השכר. עכשיו זה זמן טוב לעשות זאת, שכן בסוף שנת המס הקרבה ובאה ניתן להגיש בקשה לקבלת החזרי מס.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: ניכוי של מס הכנסה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ