פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: החברה רוצה שהעובדים יתפטרו - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: החברה רוצה שהעובדים יתפטרו - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
26/10/2015 17:03
שלום לך

1. אם המעסיק הקודם יחליט לפטר את העובדים יהיה עליו לשלם להם את מלוא הזכויות הקבועות בחוקי העבודה לרבות פיצויי פיטורין. הדרך השניה והחלופית הנה קליטת העובדים על ידי המעסיק החדש והמשך רצף הזכויות מיום תחילת העסקתם על יד המעסיק הראשון.

2. ראה תשובתי לשאלה הראשונה. לא אמור הלהיות כל פגיעה בזכויות ובשכר שלכם.

3. יש להסדיר את הנושא מול המעסיק כמובן.

לאור הסיפא של שאלתך מומלץ לפנות בהקדם להתייעצות מול עורך דין המתמחה בדיני עבודה.

בהצלחה
26/10/2015 08:25
היי

אני עובד בחברת כח אדם כמאבטח, החברה הפסידה במכרז והם צריכים להעביר את המתקן לחברה אחרת עד סוף שנה . בזמן הזה החברה מורידה לנו במשמרות כדי שנקבל פחות כסף ואולי נעזוב . נותנים לנו משמרות בכוונה שאנחנו לא יכולים לעבוד על פי סידור עבודה . ומנסים לשכנע אותנו לשיבוץ מחדש . בקיצור עושים כל שביכולתם כדי להתיש אותנו ושנעזוב.

1. האם העובדים אמורים לקבל פיצויים בזמן המעבר לחברה החדשה.

2. מה אפשר לעשות במצב כזה כדי לא להיפגע ולקבל עדיין משכורת כמו שצריך עד המעבר של החברה החדשה?

3. החברה יכולה לא לתת לי משמרות בכלל במהלך החודש, אם אני מסרב לשיבוץ מחדש?

נ.ב מדובר על 200+ עובדים שאמורים לעבור לחברה חדשה אני לא מאמין שיש לחברה הישנה מספיק משרות בישבילם הם פשוט רוצים להתיש כדי לא לשם פיצויים.
26/10/2015 17:03
שלום לך

1. אם המעסיק הקודם יחליט לפטר את העובדים יהיה עליו לשלם להם את מלוא הזכויות הקבועות בחוקי העבודה לרבות פיצויי פיטורין. הדרך השניה והחלופית הנה קליטת העובדים על ידי המעסיק החדש והמשך רצף הזכויות מיום תחילת העסקתם על יד המעסיק הראשון.

2. ראה תשובתי לשאלה הראשונה. לא אמור הלהיות כל פגיעה בזכויות ובשכר שלכם.

3. יש להסדיר את הנושא מול המעסיק כמובן.

לאור הסיפא של שאלתך מומלץ לפנות בהקדם להתייעצות מול עורך דין המתמחה בדיני עבודה.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: החברה רוצה שהעובדים יתפטרו - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ