פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: עזרה לעובדים בחברה לפני פירוק - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: עזרה לעובדים בחברה לפני פירוק - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/10/2015 17:04
שלום מרינה

יש לפנות בהקדם לעורך דין על מנת שייצג את העובדים וידאג למימוש הזכויות שלהם. לא ניתן באמת לפפתור את הנושא מעל גבי הפורום וזאת העצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך ולשאר העובדים.

בהצלחה
18/10/2015 11:51
שלום,
בעל חברה בע"מ השבית את פעילותה לאלתר מכיוון שהיא נקלעה לחובות. הוא עצמו הוכרז פושט רגל וניתן צו כינוס, אבל החברה רשומה עדיין כפעילה. העובדים שפוטרו לא קיבלו את שכרם, פדיון ימי החופשה, פיצויי פיטורין וכו'. אין באפשרותם לעמוד בתשלום האגרות ושכר טרחת עורך דין בכל מה שקשור להגשת בקשה לצו פירוק החברה. בעל החברה מצידו מסרב לעשות פירוק מרצון. האם פנייה למשרד הכלכלה או לגורמים אחרים יכולה לסייע לעובדים למעשה "לכפות" על בעל החברה לעשות זאת? האם יש משהו שניתן לעשות ללא פנייה לערכאות משפטיות?

תודה רבה!
18/10/2015 17:04
שלום מרינה

יש לפנות בהקדם לעורך דין על מנת שייצג את העובדים וידאג למימוש הזכויות שלהם. לא ניתן באמת לפפתור את הנושא מעל גבי הפורום וזאת העצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך ולשאר העובדים.

בהצלחה




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: עזרה לעובדים בחברה לפני פירוק - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ