לפני 3 חודשים התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש. לפי דבריהם בראיון העבודה המשכורת היא גלובלית פלוס
בונוסים, ושהמשמרות שלי בנויות מ7 שעות יומיות באמצע שבוע ובשישי 4 שעות. הודעתי להם שאוכל לעבוד ימי שישי לסירוגין מכיוון שאני לומדת. הם הסכימו לקבל אותי והתחלתי לעבוד. את החוזה קיבלתי אחרי המון זמן ואחרי שרדפתי אחריהם מעל חודש לראות החוזה כדי לדעץ איך המשכורת שלי בכלל בנויה מבחינת הבונוסים. כשקיבלתי את החוזה,ראיתי שהשעות הן לא כמו שסיכמו איתי,ועליי לעבוד 8 שעות באמצע שבוע ו5 שעות בימי שישי.מה שיוצר פער בשעות החודשיות לא קטן! פניתי מנהלת משאבי אנוש היא מצידה אמרה לי שאלו השעות שהיא קיבלה ושאפנה למעסיק שיעדכן אותה.כמובן שפניתי למעסיק,הוא טען שיטפל בזה אך כשקיבלתי את המשכורת הראשונה המלאה שלי כמובן שהורידו לי כסף על השעות האלו וגם על הימי שישי שאני לא מגיעה לפי מה שסוכם.שפניתי שוב למעסיק הוא אמר שנקבע איתי בהתחלה שאצטרך להשלים את השעות.דבר שהוא לא נכון מכיוון שאין לי אפשרות להשלים את השעות האלו וכך גם אמרתי כשהתקבלתי לעבודה.אני נשארת לאחר שעות העבודה שלי מה שאני יכולה ובהתאם כ ובן ללוקחות, אבל להתחייב להשלים את כל השעות אני ממש לא יכולה כיוון שאני סטודנטית. במשך חודש רדפתי אחרי
המעסיק על מנת שהמשכורת האחרונה שוב לא תפגע לי ואין מענה. שום דבר לא טופל ושוב הורידו לי סכום גדול
במשכורת. גם בבונוסים וגם בדמי הנסיעוץ וכמובן במשכורת הגלובלית שלי.חשוב לי לציין שאני בהריון והם יודעים את זה ולדעתי מנצלים את המצב שאין לי לאן ללכת.כרגע אף אחד לא יקבל אותי לעבודה בהריון! מה עליי לעשות? אני נותנת אץ כל כולי בעבודה עומדת ביעדים ופשוט מקבלת
משכורת נמוכה בגלל החוסר התחשבות של המעסיק!