פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: פציעה בעבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: פציעה בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/09/2015 12:47
שלום יורי

אם לא נגרם לך נזק ממשי, יותר מאשר חתך, ספק אם קיימת כדאיות כלכלית בתביעה גם במקום שהנזק נגרם כתוצאה של רשלנות מצד המעסיק. ולא, אם נעדרת רק כמה ימים הרי שהמדובר על ימי מחלה ואין סיבה לפנות אל המוסד לביטוח לאומי.

בהצלחה וחג שמח
21/09/2015 16:06
אהלן!

נפצעתי במהלך משמרת בעבודה. פציעה קלה יחסית, אך נאלצתי לעשות תפרים.

הבנתי שאני זכאי לפיצויים על תאונת עבודה, ושעל מנת לקבלם עלי תחילה לבקש טופס בל250 מהמעסיק.
מה עלי לעשות עם טופס זה?

האם עלי ליצור קשר עם ביטוח לאומי? (הבנתי שאם לא היה אבדן כשר עבודה אז זה לא רלוונטי)

קראתי שניתן לתבוע את הביטוח של המעסיק. איך עושים את זה? אני יכול לעבור את התהליך לבד? או שזה דורש עו״ד?

לא בטוח אם נתתי את כל הפרטים הרלוונטים, ואם אני שואל את השאלות הנכונות. אשמח אם תוכלו לעזור ולהדריך.
תודה!
24/09/2015 12:47
שלום יורי

אם לא נגרם לך נזק ממשי, יותר מאשר חתך, ספק אם קיימת כדאיות כלכלית בתביעה גם במקום שהנזק נגרם כתוצאה של רשלנות מצד המעסיק. ולא, אם נעדרת רק כמה ימים הרי שהמדובר על ימי מחלה ואין סיבה לפנות אל המוסד לביטוח לאומי.

בהצלחה וחג שמח

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: פציעה בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ