פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: עבודה בערב כיפור - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: עבודה בערב כיפור - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
20/09/2015 19:03
אני עובד פעמיים בשבוע בימים ראשון ושלישי השאלה מה החוק אומר בנוגע לערב החג ששעות העבודה שלי רשומות מ2 עד 7 ובערבי החג עובדים אצלנו עד השאלה 3
השאלה שלי היא גם לגבי ערב כיפור וגם לגבי ערב ראש השנה שלא הגעתי לעבודתי האם אני זכאי לשכר?
תודה רבה על תשובתך
20/09/2015 14:57
אני עובד לפי שעות ומקבל שכר לפי שעות . בחוזה העבודה שלי אני חתום על 5 שעות מ2 בצהרים עד 7 בערב. בפועל אני מגיע לעבודה יותר מוקדם מ2. השאלה היא האם אני זכאי לשכר בעבור ערב יום כיפור ואני לא מריך לבוא לעבודה או שאני מגיע רק לכמה שעות ומקבל שכר מלא? חשוב לציין שעובדים אצלנו בערב כיפור עד השעה 3
אשמח לתשובה
20/09/2015 15:40
שלום יוסף

אם אתה עובד שעתי ובערב יום כיפור תעבוד כמו גם ביום חמישי, למחרת החג, המעסיק יצטרך לשלם לך שכר עבור החג וזאת בהנחה שיש לך ותק של 3 חודשים לכל הפחות במקום העבודה.

בהצלחה
20/09/2015 19:03
אני עובד פעמיים בשבוע בימים ראשון ושלישי השאלה מה החוק אומר בנוגע לערב החג ששעות העבודה שלי רשומות מ2 עד 7 ובערבי החג עובדים אצלנו עד השאלה 3
השאלה שלי היא גם לגבי ערב כיפור וגם לגבי ערב ראש השנה שלא הגעתי לעבודתי האם אני זכאי לשכר?
תודה רבה על תשובתך

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: עבודה בערב כיפור - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ