פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הודעתי שאני עוזבת את העבודה... - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הודעתי שאני עוזבת את העבודה... - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/09/2015 13:29
שלום חיה

1. אם כל שאר העובדים קיבלו התשובה חיובית.
2. המנהלת מחוייבת לתת לך משמרות או לחילופין לשלם לך שכר עבור כל ימי ההודעה המוקדמת.

בהצלחה
16/09/2015 21:44
שלום, אני עובדת ברשת חנויות במשך תשעה חודשים במשרה חלקית (בערך 4 משמרות בשבוע), והודעתי למנהלת שאני כנראה אעזוב לקראת סוף חודש ספטמבר, אבל לא חתמתי על מכתב התפטרות רשמי. במהלך השבוע האחרון המנהלת החליטה במפתיע לא לתת לי בכלל משמרות בעבודה בטענה כי "היא מביאה מוכשרות חדשות לעבודה במקומי ולכן אין לה צורך שאעבוד". רציתי לשאול 2 דברים:

1. לגבי מתנה לחג- האם היא מחויבת להביא לי מתנה לחג ראש השנה?, כרגע אני מוגדרת כעובדת לכל דבר, האם היא יכולה לא להביא לי את המתנה לחג בטענה ש"אם אני לא עובדת בתקופת החגים אז לא אקבל את המתנה?" (יש לציין, שאני רציתי לעבוד בחלק מהזמן והיא זו שטענה שאין צורך). האם במידה ואגיש כעת מכתב התפטרת בסוף החודש זה עילה מספקת לא להביא לי את המתנה?

2. במידה ואני מגישה עכשיו מכתב התפטרות האם המנהלת מחויבת לתת לי משמרות בהתאם לתקופה שבה עבדתי עד שאסיים את העבודה בסוף החודש? או שאין חובה כזו.
17/09/2015 13:29
שלום חיה

1. אם כל שאר העובדים קיבלו התשובה חיובית.
2. המנהלת מחוייבת לתת לך משמרות או לחילופין לשלם לך שכר עבור כל ימי ההודעה המוקדמת.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הודעתי שאני עוזבת את העבודה... - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ