פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: התפטרות למען טיפול בילד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: התפטרות למען טיפול בילד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
16/09/2015 10:10
בוקר טוב מיטל

לפי החוק בעלך יכול להתפטר לצורך הטיפול בילד, בטרם הגיעו של הילד לגיל 9 חודשים, ואם את עבדת כשכירה לפחות 6 חודשים רצופים כולל חופשת לידה או 12 חודשים רצופים כעצמאית, בטרם קבלת ההחלטה להתפטר.

בהצלחה ושנה טובה
16/09/2015 10:07
אני יצאתי לחופשת לידה, ויתכן ואשאר בבית עוד 3 חודשים נוספים בלבד כי אחרי מקסימום 5-6חודשים אני נאלצת לחזור לעבודתי. האם בעלי יכול להגיש התפטרות למען טיפול בילד בהלך אותם 3 חודשים נוספים? בהם אני בבית על חשבוני? מטרת ה3 חודשים הללו היא ״חפיפה״ שלו לטיפול שוטף בילד. אני שמעתי על הרבה שעשו זאת אך אני רוצה להיות בטוחה. במידה וכן כיצד עליו לעשות זאת? רק להגיש מכתב למעסיק שלו?
16/09/2015 10:10
בוקר טוב מיטל

לפי החוק בעלך יכול להתפטר לצורך הטיפול בילד, בטרם הגיעו של הילד לגיל 9 חודשים, ואם את עבדת כשכירה לפחות 6 חודשים רצופים כולל חופשת לידה או 12 חודשים רצופים כעצמאית, בטרם קבלת ההחלטה להתפטר.

בהצלחה ושנה טובה
16/09/2015 10:12
גם בתקופה בה אני עדיין בבית נכון? וכיצד עליו לעשות זאת?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: התפטרות למען טיפול בילד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ