פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא מה הזכות שלי לפרטיות? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
מה הזכות שלי לפרטיות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/09/2015 12:39
לפני שבועיים סיפרתי למנהל שלי שאני בהריון וביקשתי שלא יספר לעובדים אלא רק למנהלים כי עדיין זו התחלה . הגעתי היום לעבודה אחרי שבוע מחלה שבמהלך השבוע הזה הייתה פגישת הנהלה עם העובדים ועל הבוקר קיבלתי הרבה מזל טוב הוא סיפר!

מה עושים? שלחתי לו מייל על זה הוא זימן אותי לשיחה שבמהלכה בגדול הוא ניסה לגרום לי להאמין שאני בודה את כל הסיפור... כשהעובדת שאמרה לי מזל טוב שאלתי אותה מי סיפר היא ענתה לי שהוא וכשיודע עובדים אמרו שאלתי אז הם ענו שהוא...

מה גם שהוא ביקש ממני לא להיות חולה במשך תשעת החודשים הקרובים וגם את זה הוא אומר לי שאני מדמיינת שהוא אמר....
06/09/2015 18:50
שלום אורטל

אין חוק שמחייב את המעסיק לשמור סוד במקרה כזה, וצריך להיות בנאדם לפעמים...אבל כנראה שהבוס שלך לא ממש כזה...

לעניין בקשתו המוזרה, שלא להיות חולה 9 חודשים...אז הוא ביקש. אז מה? האם יש אדם בעולם שמבקש על עצמו להיות חולה? האם זה נתון לבחירה?

תתעלמי. תתרכזי בבריאות שלך, בהריון ובעבודה השגרתית.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מה הזכות שלי לפרטיות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ