פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: סגירת חניון ואיחור לעבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: סגירת חניון ואיחור לעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/09/2015 10:33
שלום מיקה

איני סבור כי המודבר על הרעה מוחשית בתנאי העבודה שלך. אחרי הכל, שימי לב כי המגבלה העיקרית שלך הנה הילדים והצורך להביא אותם למסגרות חינוכיות במועד... לכן, אני מציע שתכנסי למשא ומתן מול המעסיק על הגשמת שעות העבודה שלך והתאמתן כך שלא תאחרי בכל יום.

בהצלחה
06/09/2015 08:54
שלום רב.
אני עובדת בבית חולים גדול.
שנים רבות יש פה בעיות חנייה וכתוצאה מכך איחורים רבים.
בשנתיים האחרונות נפתח חניון לעובדים וההגעה לעבודה נהייתה אפשרית ונוחה יותר.
יש לי שני ילדים קטנים ואני בהריון שלישי כעת.
בבוקר, בעלי ואני מתחלקים בהבאתם למסגרות החינוך. עד אוגוסט האחרון הצלחתי להגיע לעבודה בזמן. באוגוסט נסגר חניון גדול ולעובדים אין לאן ללכת אם מגיעים עד שעה מסויימת שעד אוגוסט הספיקה כדי להחנות ולהספיק בזמן לעבודה. אין באפשרותי לשים את הילדים יותר מוקדם במסגרות החינוך ואין באפשרותי להגיע מוקדם יותר ולתפוס מקום חנייה ולכן אני נאלצת לשים את האוטו במקום רחוק ולצעוד את הדרך לעבודה ולכן מאחרת על בסיס יומי. עלי גם לצאת מוקדם יותר מהעבודה כדי להספיק לאסוף את ילדיי.
מעסיקיי לא רואים זאת בעין יפה ויורדים לחיי, מה גם שההריון שלי מקשה עלי מאוד מהסיבות הידועות.
האם זוהי הרעת תנאים?
אשמח להבהרות בעניין.
תודה ויום נעים.
מיקה
06/09/2015 10:33
שלום מיקה

איני סבור כי המודבר על הרעה מוחשית בתנאי העבודה שלך. אחרי הכל, שימי לב כי המגבלה העיקרית שלך הנה הילדים והצורך להביא אותם למסגרות חינוכיות במועד... לכן, אני מציע שתכנסי למשא ומתן מול המעסיק על הגשמת שעות העבודה שלך והתאמתן כך שלא תאחרי בכל יום.

בהצלחה
06/09/2015 11:13
אני עובדת בתאגיד בריאות בבית חולים רמבם והמעסיק שלי הוא משרד הבריאות. אין מקום פה להכנס למשא ומתן מאחר וכל העובדים מדפיסים כרטיס בשמונה בבוקר.
לפני סגירת החניון או חוסר חידוש החוזה עם בעלי החניון ע"י הנהלת בית החולים, הגעתי בזמן למרות שלקחתי את שני ילדיי למסגרות. כעת בעלי לוקח חלק בפיזור הילדים, מה שאמור להקדים את הגעתי לעבודה ועדיין אני לא מספיקה... כמוני אימהות נוספות ...
סבתות אין בנמצא וגם לבעלי יש את העבודה שלו.
אז יוצא בעצם ששוב הילדים אשמים?
06/09/2015 11:18
תשובת המעסיקים שלי היא : כנסי לחניון ושלמי על חנייה יומית.
האם זו תשובה ראויה?
האם אני אמורה לשלם על הזכות ליום עבודה?
גם ככה אני משלמת דלק 600 שקל בחודש כדי להגיע למקום העבודה מאחר ובאוטובוסים יקח לי זמן כפול ומשולש להגיע.
אז לוותר על הילדים ? לא הייתי צריכה לעשות אותם?
תשובתך מעט מקוממת....
06/09/2015 11:29
שלום מיקה

איני מכיר את חוזה העבודה שלך וחסר עוד הרבה יותר מדי מידע. פני לקבלת ייעוץ משפטי פרטני על מנת לבחון האם ניתן להוכיח הרעה מוחשית בתנאי העסקתך עקב סגירת החניון.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: סגירת חניון ואיחור לעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ