פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא הכנה (מוקדמת) לחופשת הלידה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
הכנה (מוקדמת) לחופשת הלידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/08/2015 21:12
למרות שעוד יש לי זמן עדיין רוצה לבדוק, כדי להיות בטוחה...
הבנתי שאני צריכה 3 משכורות גבוהות יחסית כדי שהכסף שישלמו לי במהלך חופשת לידה יהיה יחסית גבוה...
עכשיו, אני אמורה ללדת בתחילת ינואר 2016...
המשכורות הגבוהות יהיו אצלי בספטמבר-אוקטובר-נובמבר...

נכוו לעכשיו אני ממש לא שוקלת לחזור אחרי חופשת לידה ויש לי המון ימי מחלה וימי חופשה.

1 => השאלה שלי מה עדיף לעשות עם חודש דצמבר??? להיות כל החודש במחלה+חופשה, והאם אז החודש יחשב לי כאחד מהשלושה... או פשוט לצאת לחופשת לידה מוקדמת ולהשתמש במחלה + חופשה לפני?

2 => שאלה נוספת; אם אני לא משתמשת בכל המחלה+חופשה שיש לי עד חופשת לידה האם המעסיק שלי ישלם לי אותם כשאני יתפטר אח"כ??

3=> שאלה לגבי 40 שעות לבדיקות... המעסיק אמר לי בכלל לקבוע טורים לא בשעות העבודה... שאלה: האם המעסיק משלם רק על השעות שבהם הייתי אמורה להיות בעבודה והייתי בבדיקה (כי אני עובדת במשמרות), או על כל השעות שבהם הייתי בבדיקה (כאשר חלק לא במהלך המשמרת שלי)?

שאלה נוספת: נגיד יש לי הבדיקה, והבאתי אישור, המעסיק חייב להוסיף לי את השעות האלה לשעות העבודה באותו יום, נכון?? (כי לגבי ה40 שעות הוא אמר לי שיש לי ימי מחלה בשביל זה)

עוד שאלה... האם יש בדיקות כלשיהן שלא נכנסות ב40 שעות האלה?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הכנה (מוקדמת) לחופשת הלידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ