לאור המצב שאליו נקלעת עליך ואם אינך רוצה להפסיק לעבוד בעוד חודש, פני בהקדם להקבלת ייעוץ משפטי פרטני באמצעות עורך דין מטעמך, אחרת המעסיק אכן יוכל לראות בתאריך מתן מכתב ההתפטרות + חודש ימי הודעה מוקדמת את מועד סיום העסקתך.
אני עובדת סוציאלית בעמותה למעלה משנה. בחודש האחרון חוויתי קשיים בעבודתי ושיתפתי את ראש הצוות שלי, קשיים אלו הביאו אותי ללבטים לגבי הסבה מקצועית וביקשתי להירשם באוקטובר לקורס תכנות מחשבים.
לאורך הדרך שיתפתי את ראש הצוות שהיא המנהלת הישירה שלי וזו עודדה אותי לעשות כן. אמרתי לה כי לא אוכל לשלב עבודה עם לימודים אלו וביקשתי ממנה שתעזור לי לקבל החלטה נכונה ביותר לגבי.
לבסוף אמרה שלא ניתן לפטר אותי ועלי לכתוב מכתב סיום העסקה ובהקדם כדי שתוכל להתארגן עם חיפוש עובדת, לאחר מספר שיחות פרונטליות היא הגדילה לעשות ושלחה לי מייל (יש ברשותי) בו ביקשה לדעת מה החלטתי לגבי מכתב סיום העסקה ושהיא צריכה לדעת את התאריך.
הלחץ הגובר ותחושת אי הוודאות בעבודה הביאו אותי לעשות כרצונה ושלחתי לה מכתב סיום העסקה לחודשיים קדימה, מועד תחילת הקורס, עם הסבר כי לא אוכל לשלבם יחד ולכן אצטרך לסיים במועד זה.
בתגובה, כעבור מספר ימים החזירו לו תשובה כי מאחר וביקשתי לסיים העסקתי, התפטרותי נכנסת לתוקף תוך.חודש מיום הודעתי ועל כן אני מסיימת לדבריהם את עבודתי ב 10.9 ולא בתאריך שקבעתי על פי בקשתה.
האם חוקי לפסוק כך.לגבי?
לא נקטתי בתאריך זה, וכן.יש לי הוכחה שביקשו.ממני לכתוב את מכתב סיום העסקה כנראה בידיעה שזה יהיה לי לרועץ.
לאור המצב שאליו נקלעת עליך ואם אינך רוצה להפסיק לעבוד בעוד חודש, פני בהקדם להקבלת ייעוץ משפטי פרטני באמצעות עורך דין מטעמך, אחרת המעסיק אכן יוכל לראות בתאריך מתן מכתב ההתפטרות + חודש ימי הודעה מוקדמת את מועד סיום העסקתך.