פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא שאלה למומחים בדיני עבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
שאלה למומחים בדיני עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/08/2015 11:23
לפני כשנה עבדתי בבית קפה תקופה של יותר משנה, בחודש האחרון אצלי בעבודה חלה הפחתה במספר המשמרות אותן קיבלתי (מ-6 פעמים בשבוע ל2-4) עקב סיום תקופת המבחנים של הסטודנטים.(מספר המשמרות של הסטודנטים קפץ מ-2 בשבוע ל-5-6 ולי חלה הפחתה.
היתה לי שיחה עם המעסיק לגבי זה והוא אמר שככה זה כדי לאפשר לסטודנטים גם להרוויח כסף אך אצלי חלה ירידה במשכורת.

החלטתי שאני פשוט מתחיל עוד עבודה כדי שכשלא יהיו לי משמרות אצלו אוכל לשלב את העבודה השניה, וזה היה התכנון. באותו יום שהתחלתי לעבוד בעבודה השניה (לא הודעתי למעסיק אך זה בבירור אמר לי שיש עוד עבודות אבל שהן לא טובות כמו העבודה אצלו) באותו יום הוא ניגש אלי בזמן שהייתי בהפסקה שלי ואמר לי מה נסגר?!

אמרתי לו שבגלל המצב שהוא הפחית לי משמרות אני חייב עוד עבודה כדי לחסוך ללימודים ושאני אשלב את 2 העבודות, כאשר לא יהיו לי משמרות אצלו אעבוד בעבודה השניה. הוא אמר לי במקום שאצלו אני כבר לא עובד! בלי הודעה מוקדמת ובלי תקופת הודעה מוקדמת!

לא קיבלתי פיצויים והייתי צריך לרדוף אחריו כשלושה חודשים כדי שאוכל לקבל את הימי הבראה ופידיון ימי החופשה שצברתי! פחדתי לגשת לבקש ממנו כי הוא איים על זה שהוא יקנוס אותי ב2000 שקל כי אני לא נתתי לו הודעה מןקדמת ולא אמרתי לו שאני מתחיל עבודה חדשה!

לטענתו העבודה שעבדתי בה היא מתחרה שלו אך אין זה נכון! העבודה היתה בבית קפה והעבודה השניה היתה דוכן משקאות בריאות אשר נמצאת כ50 מטרים ממנו!
אשמח לדעת מה אפשר לעשות ומי צודק בטיעונים שלו! אני רוצה לדעת האם מגיע לי כסף ממנו...

תודה לעוזרים

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: שאלה למומחים בדיני עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ