בתקופה של שמירת הריון את צריכה להשאר רגועה ולא להתעצבן. המדובר על נוהל בחברה ויש מאחוריו הגיון. גם אני לא חותם על טופס ריק. קודם ממלאים את הפרטים בטופס ואחר כך מאשרים את הכתוב בחתימה.
היום הבאתי למעסיק למלא את הטפסים שלו בנוגע לשמירת הריון, זה ביחד עם הפרטים האישיים שלי, הוא שולח לי הודעה לבוא לקחת את הטפסים למלא את הפרטים שלי ואז למסור לו שימלא את חלקו, אמרתי לו שהוא סתם מטריח אותי ושהפרטים האישיים שלי לא אמורים להיות קשורים אליו, שימלא את מה שהמעביד צריך וזהו, הוא התעקש, אמר לי שהוא לא חותם על מה לא כתוב, המשכתי להסביר לו שלמטה רשום חתימת התובעת ושזה לא קשור אליו! הגעתי היה ויכוח קטן כולי יצאתי רועדת הקלטתי אותו מראש, הוא התחיל להקליט את השיחה באמצע, לקחתי את הטפסים (כל זה ואני מתה מכאבים ועם תינוק בן שנתיים בידיים) באתי לנסוע בעלי אמר לי תמלאי דקה באוטו ותתני לו, זה מה שעשיתי, השאלה היא אם אני חייבת למסור לו את הטפסים האישיים שלי?
בתקופה של שמירת הריון את צריכה להשאר רגועה ולא להתעצבן. המדובר על נוהל בחברה ויש מאחוריו הגיון. גם אני לא חותם על טופס ריק. קודם ממלאים את הפרטים בטופס ואחר כך מאשרים את הכתוב בחתימה.