פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא מתחמקים ממתן פיצויים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
מתחמקים ממתן פיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/07/2015 11:52
שלום, שמי לירון, בת 32. עד לפני חצי שנה גרתי ועבדתי בירושלים. לפני חצי שנה התחתנתי עם תושב בת ים (מלידה) ועברתי לגור באזור מגוריו. במקום העבודה האחרון, בו עבדתי שלוש שנים נאמר על ידי מנהלת החשבונות שאיני זכאית לפיצויי פיטורים- זאת למרות שאני עונה על ארבעת הקריטריונים-
1. המעבר בגין חתונה
2. בעלי תושב בת ים מלידה
3. המרחק בין היישובים עולה על 40 ק"מ (עפ אתרים ו waze מדובר במרחק של מעל 60 ק"מ)
4. המרחק מהעבודה גדל באופן משמעותי

בהתחלה נאמר לי שהמרחק בין היישובים לא עונה על דרישות החוק. אחרי ששלחתי מאמר מסודר עם פרטי החוק מבקשים לבדוק זאת על ידי תעודת זהות. הבעיה שבתעודת הזהות החדשה הכתובת נשארה בית הורי כי אני גרה בדירה שכורה ולא היה טעם לשנות את הכתובת לדירה זו.
האם בגלל פרט זה יכולים להמשיך להתחמק מתשלום הפיצויים?
הסיפור הזה נסחב כבר יותר מידי זמן. שלחתי בקשה כבר לפני חודשיים ועד עכשיו מורחים אותי
אגב, יש חוזה שכירות על שם בעלי, ובתעודת הזהות שלו (כרווק. הוא טרם החליף) כתוב כתובת הוריו בבת ים.
בנוסף, יש לי תלושי משכורת ממקום עבודה בבת ים.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מתחמקים ממתן פיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ