פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: מה עליי לעשות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: מה עליי לעשות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
20/07/2015 09:07
שלום עמית

היה הרבה יותר נכון לפנות לבדיקת זכויותיך לפני קבלת החלטה על התפטרות. כעת, משהתפטרת, את עדיין יכולה לפנות לקבלת ייעוץ משפטי על מנת לבדוק את תנאי העסקתך והאם שולמו כל הזכויות המגיעות לכך. מעבר לכך, לא ציינת כמה זמן עבדת באותה חברה עירונית...

בהצלחה
19/07/2015 18:55
שלום. עבדתי בחברה עירונית באחת הערים בארץ בתור מתרגלת על בסיס שעתי וכן נסיעות. המורה שעבדתי איתה הייתה האחראית עליי למרות שהינה מורה ממשרד החינוך. במשך כארבעה חודשים המורה לא הרשתה לי לקחת ימי חופש ולרשום אותם בדוח הנוכחות בטענה ששומרים על החופש ומקבלים אותו בסוף שנה. בפועל לא הגעתי לעבודה בהסכמתה וכתוצאה מכך גם לא קיבלתי שכר כי לא עבדתי ולא הסכימה לי לרשום חופש בדוחות הנוכחות. בנוסף שכרי קוצץ בכל חודש בכאלף שקלים ואפילו יותר כשהל פעם המורה החליטה לקצץ לי שעות מהשעות עליהן ביכמנו בתחילת השנה. כשנמאס לי התפטרתי מהעבודה. שילמו לי פנסיה ובתוכה גם רכיב פיצויים אז האם אין לי מה לטעון שאני מתפטרת בדין מפוטרת? כי כבר שולמו פיצויים? והאם אפשר לתבוע על הקיצוץ הנרחב והפגיעה בימי חופש (שיש לציין ששולמו לי בתום העבודה)? תודה.
20/07/2015 09:07
שלום עמית

היה הרבה יותר נכון לפנות לבדיקת זכויותיך לפני קבלת החלטה על התפטרות. כעת, משהתפטרת, את עדיין יכולה לפנות לקבלת ייעוץ משפטי על מנת לבדוק את תנאי העסקתך והאם שולמו כל הזכויות המגיעות לכך. מעבר לכך, לא ציינת כמה זמן עבדת באותה חברה עירונית...

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: מה עליי לעשות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ