פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: שינוי בתנאי שכר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: שינוי בתנאי שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
20/07/2015 08:58
שלום אבי

על מנת לעשות חישובי שכר מדוייקים ולהבין האם ההצעה החדשה שקבילת משתלמת, חשוב לקבל ממך עוד מידע לגבי היקף עבודתך עד הצעת השינוי, חוזה העבודה שלך ועוד. על פניו, מציעים לך תשלום של כ-110 ש"ח לכל שעה נוספת וזאת ביחס לתשלום של 88.5 ש"ח לכל שעת עבודה רגילה. יתכן בהחלט שניתן לנהל מו"מ על מנת לשפר את תנאי החוזה אך לצורך ירידה לפרטים מומלץ לפנות לעורך דין שיבדוק את הנושא לעומק.

כמו כן, קשה לענות לשאלתך לגבי הרעת תנאי עבודה כי חסרה הרבה יותר אינפורמציה.

בהצלחה
19/07/2015 17:15
שלום.
עבדתי כשלוש שנים בחברה מסויימת תחת חוזה שכר שעתי פלוס שעות נוספות. יש לציין שהשכר הוא שעתי משום שהיו המון שעות נוספות לעבוד. לאחר כשלוש שנים החברה נמכרה לידי חברה אחרת אשר התחייבה להמשיך להעסיק את כל העובדים באותם תנאים וכך אכן היה. לאחר 8 חודשים באותם תנאי תעסוקה החליטה החברה החדשה לשנות את משכורתי לשכר גלובלי כולל שעות נוספות. ממוצע תוספת לשעות שעות נוספות מתבסס על כמות השעות של החצי שנה אחרונה. יש לציין שלפני המעבר לחברה החדשה כמות השעות הנוספות היתה פי שלוש בגלל המון תקלות שהיו מחייבות אותי להשאר. אין לדעת אם כמות השעות הנוספות תחזור להיות כבשנה שעברה.
שאלות:
האם זה נכון לחשב רק לפי 6 החודשים האחרונים? דבר שאינו משקף את המציאות?
האם זה נחשב להרעה בתנאים?
החברה מציינת שהם לא יפטרו אותי במידה ולא אחתום אך משום שזה נוגד את עקרונות החברה יהיו לכך השלכות בעתיד.
השכר שלי כיום הוא 20000 ברוטו ותוספת שעות נוספות כמקובל בחוק
החברה כיום מציעה לי כ 16473ש"ח ברוטו ותוספת של 6643ש"ח עבור עבודה של עד 60 שעות נוספות. ובסכום כולל של 23116ש"ח לחישוב תנאים סוציאלים.
20/07/2015 08:58
שלום אבי

על מנת לעשות חישובי שכר מדוייקים ולהבין האם ההצעה החדשה שקבילת משתלמת, חשוב לקבל ממך עוד מידע לגבי היקף עבודתך עד הצעת השינוי, חוזה העבודה שלך ועוד. על פניו, מציעים לך תשלום של כ-110 ש"ח לכל שעה נוספת וזאת ביחס לתשלום של 88.5 ש"ח לכל שעת עבודה רגילה. יתכן בהחלט שניתן לנהל מו"מ על מנת לשפר את תנאי החוזה אך לצורך ירידה לפרטים מומלץ לפנות לעורך דין שיבדוק את הנושא לעומק.

כמו כן, קשה לענות לשאלתך לגבי הרעת תנאי עבודה כי חסרה הרבה יותר אינפורמציה.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: שינוי בתנאי שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ