פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: התפטרות מהעבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: התפטרות מהעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/07/2015 09:27
אני מבינה שאחרי חודש- יום, אחרי חודשיים- יומיים וכך הלאה 6 חודשים. העניין שחתמתי על חוזה שאני מתחייבת והם מצתחייבים להודיע 45 יום לפני, שניתן לקצר את זה בהסכמת שני הצדדים.
אם זה לא חוקי אז איך זה בחוזה? בטוח אני יכולה להודיע אחרי חודש יום מראש למרות שהם צריכים אותי?
14/07/2015 19:15
אני עובדת קבלן במשרד ממשלתי בתחום מחשבים, התחלתי לעבוד לפני 3 שבועות כמעט חודש, העבודה מאוד מלחיצה ולא טוב לי ואני רוצה מאוד לעזוב.לדעתי בחוזה התחייבתי להודיע 45 ימים מראש, השאלה שלע אם אני אחליט להתפטר אחרי חודש אפשר להשאיר אותי 45 יום? מציינת שהצוות לקראת תקופה עמוסה מאוד מה שעוד יותר מקשה עליי כי אין לי חפיפה ויחס מתאימים, מצפים ממני ליותר ממה שאני יכולה לתת ואני לא עומדת בלחץ , אין עם מי לדבר ואני רק רוצה לעזוב.
15/07/2015 08:06
שלום נעמה

לפי החוק לא ניתן לחייב עובדת לתת הודעה מוקדמת של 45 ימים לאחר 3 שבועות עבודה. משך ההודעה המוקדמת הקבועה בחוק הנה יום עבודה אחד.

בהצלחה
15/07/2015 09:27
אני מבינה שאחרי חודש- יום, אחרי חודשיים- יומיים וכך הלאה 6 חודשים. העניין שחתמתי על חוזה שאני מתחייבת והם מצתחייבים להודיע 45 יום לפני, שניתן לקצר את זה בהסכמת שני הצדדים.
אם זה לא חוקי אז איך זה בחוזה? בטוח אני יכולה להודיע אחרי חודש יום מראש למרות שהם צריכים אותי?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: התפטרות מהעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ