פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא האם יש פה עילה לתבוע את מגה? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
האם יש פה עילה לתבוע את מגה? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
14/07/2015 07:38
בעלי עבד ברשת מגה עם חוזה עבודה חתום לשנתיים מראש ובמידה ופורש צריך לשלם קנס כמובן שהוא פרש לפני כי הם לא עמדו בתנאים ושילם להם כ-7,500 שקל דרך עורך דין.

הוא סיים לפני שנתיים כמעט לעבוד שם והם לא העבירו ניירת סיום עבודה (טופס 161 ומכתב שחרור) אחרי מספר רב של נסיונות להשיגם הצלחתי לשוחח עם מחלקת השכר ונמסר לי שהוא לא זכאי כי הוא עזב מעצמו..
אני במקרה עובדת בתחום הפנסיוני ויודעת שבמידה והמעסיק מחליט לשפות את כספי הפיצויים הוא חייב להחתים את העובד על מכתב שיפוי ולהעביר מכתב שחרור לגבי התגמולים.

בנוסף הכספים עדיין יושבים בקרן הפנסיה שלו ובמידה והם מחליטים שהוא לא זכאי הם אמורים לדרוש אותם חזרה...

אין שם יותר מידי אבל בגלל כל ההתנהלות המגעילה שלהם הייתי באמת רוצה לדעת מה לעשות ואם יש פה עילה לתביעה?

אשמח לתשובה מקצועית תודה רבה
14/07/2015 15:07
שלום מזל

שאלתך לא ממש ברורה - המלצתי לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני גם לאור העובדה שהנושא שהעלית כבר "בן שנתיים" וטרם טופל.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: האם יש פה עילה לתבוע את מגה? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ