פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא התייעצות עם עו"ד בפורום - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
התייעצות עם עו"ד בפורום - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/05/2015 10:39
שלום אני עובדת בצהרון, לפני שבועיים בערך אני חושבת שנפגעתי במעין תאונת עבודה, אחד מהילדים כבן 4 לקח תנופה ופגע בי בגב התחתון עם קודקוד ראשו, ששם עקב תאונת דרכים לפני כשנתיים יש לי בקע, מאוד כאב לי, קראתי לאחראית הזמינו לי מונית למיון, עדיין כואב לי, אורטופד לאחר בדיקת הגב אמר שבלי קשר לבקע שיש לי בגב עוד מהתאונה לפני שנתיים, יש לי "חבלה " בגב, וכן מדובר בתאונת עבודה, בכל אופן הוא הוציא לי עוד ימי מחלה עד סוף החודש והפניה לרופא תעסוקתי והמליץ לי כמובן להתייעץ עם עורך דין לדיני עבודה, אז אשמח לשמוע אם יש לי קייס, אני בבית עדיין מחכה שיקבעו לי מומחה עוד על התאונת דרכים הראשונה, השאלה היא אם דבר אחד לא סותר דבר אחר
18/05/2015 16:13
שלום רחל

מדבריך עולה בהחלט כי נפגעת וכי לאור העובדה שהפגיעה היתה בזמן העבודה, יש לך זכויות לפי חוק. קשה לתת הערכה מדוייקת יותר מבלי לעיין בחומר הרפואי שברשותך. המלצתי לפנול אל עורך דין מטעמך לפגישת ייעוץ אישית בנושא.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: התייעצות עם עו"ד בפורום - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ