פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא למי שיודע ויכול לעזור - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
למי שיודע ויכול לעזור - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/03/2015 21:43
שלום לכולם.. שאלה חשובה: אני עובדת בבנק 10 וחצי חודשים תאריך תחילת עבודה 30.4.14. ביום ה האחרון היה לי ויכוח עם המנהלת והיא שלחה אותי הביתה ואמרה לי אין צורך שתגיעי מחר ואין צורך שתגיעי בכלל. על פי חוקי הבנק אין בסמכותה או באפשרותה לפטר אותי היא צריכה לדלוח אותי לשיחה עם המנהל אזור שמחליט מה יהיה איתי, האם אני יפוטר או האם הוא מעביר אותי לסניף אחר.
השאלה שלי היא: האם ברגע שהיא השהתה אותי מתפקידי ללא שימוע וללא פיטורים האם היא צריכה לשלם לי על הימים שאני נמצאת בבית כביכול עד השימוע?
עוד שאלה: אני יודעת שאם מפטרים לפני שנה אני לא מקבלת פיצויים מה שכן רציתי לדעת האם בכלל המעביד הפריש בכל מהלך חודשי עבודתי כספים לפיצויים.( שימו לב הכוונה היא לא לכספי פנסיה אלא לפיצויים במקרה פיטורין. ואם הכסף הזה נשמר איפשהו גם אם פיטרו אותי לפני שמלאה לי שנת עבודה?.
תודה לכולם על העזרה חשוב לי על מנת שאדע איך להתנהל
22/03/2015 14:12
שלום לך

בגדול, אם השעו אותך מהעבודה את אמורה לקבל תשלום עבור כל הימים שאינך עובדת בהם, לפי מסגרת העסקתך הרגילה. ולגבי הפרשת כספים לצורך פיצויים התשובה חיובית - המעסיק מחוייב לכך על פי חוק בישראל.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: למי שיודע ויכול לעזור - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ