פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: זכויותי כעובד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: זכויותי כעובד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/03/2015 11:13
שלום לך

עקב היווצרותו האפשרית של נזק מצטבר, עליך לפנות לבדיקה של רופא תעסוקתי ויתכן שהוא יפנה אותך לבדיקות רפואיות נוספות, על מנת שתוכלי לקבל המלצות כתובות שיחייבו את המעסיק למצוא לך עבודה מתאימהף שלא תפגע בבריאות שלך.

יתכן מאד שאם המלצותיו של הרופא התעסוקתי יצביעו על פגיעה בבריאותך, תוכלי להגיש תביעה להכרה במחלת מקצוע עקב הנסק שנגרם לך, אך עוד חזון למועד.

בהצלחה ורק בריאות
09/03/2015 13:41
היי מיזה שנים אני עובדת בחברת תקשורת מסויימת עם אוזנייה עוד מההתחלה היו לי כאבים באוזן וסחרחורות. בדיקת שמיעה יצאה בגדר הנורמה ב2009 20 דציבל לאחרונה השנה עשיתי שוב אמרו שאין התאמה והמליצו לבדיקת שמיעה נוספת או ABR...
בכל אופן בלי שום קשר לשמיעה אני לא מסוגלת לשבת יותר עם האוזנייה יש לי כאבים במהלך שיחה אני בקושי הולכת לעבודה ומוציאה מחלה בעקבות הנושא למרות שכבר אין לי מכסה לימי מחלה.
לאחר שהודעתי למעסיק על הנושא האם בעיקרון ה חייבים למצוא לי תפקיד ללא אוזנייה גם אם אין תקן?? מי יחזיר לי את ימי השהייה בבית ללא תשלום? דיברתי עם ביטוח לאומי אמרו שב90 יום ראשונים אין תשלום ובעיקרון על מחלת מקצוע לא משלמים כי צריכה להכריז על תאונת עבודה.... לא מעוניינת בעיקרון לתבוע מעוניינת להתפרנס בכבוד בתפקיד ללא אוזנייה... מהם זכויות המעביד וחובותיו בנושא ומה שלי?
10/03/2015 11:13
שלום לך

עקב היווצרותו האפשרית של נזק מצטבר, עליך לפנות לבדיקה של רופא תעסוקתי ויתכן שהוא יפנה אותך לבדיקות רפואיות נוספות, על מנת שתוכלי לקבל המלצות כתובות שיחייבו את המעסיק למצוא לך עבודה מתאימהף שלא תפגע בבריאות שלך.

יתכן מאד שאם המלצותיו של הרופא התעסוקתי יצביעו על פגיעה בבריאותך, תוכלי להגיש תביעה להכרה במחלת מקצוע עקב הנסק שנגרם לך, אך עוד חזון למועד.

בהצלחה ורק בריאות
10/03/2015 12:05
רופאי התעסוקה הם נורא קשים בעבר כשהייתי אצל אחד כזה הוא נתן לי תוספת 5 דקות הפסקה על כל שעה.. עובדה שזה לא עזר. המטרה שלי היא לקבל אישור לעבוד ללא אוזנייה. מה עושים אם הרופא הבא שאלך אליו לא ייתן לי מענה מספק. האם חלה חובה עליי להביא אישור ממנו כדי שיסדרו לי תפקיד ללא אוזנייה או שלפי חוק אפשר בלי? שאלה נוספת... אם אין תקן בעבודה כרגע לעבודה ללא אוזנייה המעסיק מחוייב לפתוח תקן חריג עבורי?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: זכויותי כעובד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ