פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הפרת חוזה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הפרת חוזה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/03/2015 17:02
שלום יוני

לשאלתך אין כל קשר לענייני עבודה לפי עניות דעתי שכן לא נקשרת ביחסי עובד מעביד מול בעל אתר הפורומים. עליך לפנות להתייעצות פרטנית בנושא שהעלת מול עורך דין הבקיא בדיני אינטרנט, בדיני חוזים ובתחום האזרחי בכלל. הנושא בהחלט מצריך בדיקה והתייחסות ככל שעולה משאלתך.

בהצלחה
09/03/2015 08:13
בוקר טוב

מקווה שהפורום לדיני עבודה הוא מקום ראוי לשאלה שלי... אולי תוכלו להנחות אותי:

סיכמתי בעל פה עם בעל אתר פורומים שאתן ייעוץ בפורום תמורת קישור לאתר שלי, וזאת על אף תנאי השימוש באתר אשר אינם מאפשרים לפרסם קישור מעין זה. וכך נתתי ייעוץ במשך כשלוש שנים. בחודש האחרון הוסרו הקישורים לאתר שלי, ונותר הייעוץ בלבד ללא הקישור. להערכתי מדובר בכ-2,000 קישורים שהוסרו באחת. פניתי למי שהזהה כמדברת בשמו של בעל האתר, והיא טענה שהיא דיברה עם בעל האתר, ושניהם החליטו לבטל את ההסכם. כשהסברתי שזה צריך להיות מעתה והלאה, והצעתי להסיר את הייעוץ שלי או להחזיר את הקישורים לאתר שלי, היא סרבה ובשלב מסוים חסמה אותי (התכתובת התבצעה באמצעות האתר, היא סרבה למסור טלפון או להתקשר אלי), וכך נראה שאין אין עם מי לדבר, ואין לי איך לטפל בעניין זה, אלא בערוצים משפטיים. הבעיה היא זו: הייעוץ שנתתי היה עבור קישור שיופיע באתר ותיק זה לעד, ולפיכך גם בגוגל, כך שאוכל בעתיד למנף את האתר שלי וליצור רווח. למעשה, עבדתי עכשיו כדי ליצור רווח בעתיד על ידי הפיכת האתר שלי לפופולרי, כדי להרוויח בעתיד כסף מפרסום ואמצעים אחרים. היום האתר שלי לא עושה כסף, וכך בבואי להכין כתב תביעה, אין לי שמץ של מושג איך לחשב את שווי הקישורים או שווי הייעוץ... אשמח אם אוכל לקבל כאן עצה בכיוון המקובל בבתי משפט, או לחלופין להבין מי מתמחה בנושא זה ויכול לעזור לי להכין כתב תביעה קטנה בתשלום.
09/03/2015 17:02
שלום יוני

לשאלתך אין כל קשר לענייני עבודה לפי עניות דעתי שכן לא נקשרת ביחסי עובד מעביד מול בעל אתר הפורומים. עליך לפנות להתייעצות פרטנית בנושא שהעלת מול עורך דין הבקיא בדיני אינטרנט, בדיני חוזים ובתחום האזרחי בכלל. הנושא בהחלט מצריך בדיקה והתייחסות ככל שעולה משאלתך.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הפרת חוזה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ