כבסיס לקביעת המשכורת בחו"ל משמשים המשכורת בארץ, תוך התחשבות ביוקר המחיה בארץ היעד, והמשכורת המקובלת בארץ היעד לעובד בעל תפקיד דומה. רכיבים עיקריים שמתוספים למשכורתו של ישראלי המועסק בחו"ל הם תשלום הוצאות דיור, הוצאות חינוך והוצאות ריפוי, שנגרמות לעובד עקב יציאתו לחו"ל.
אם עובד נדרש לנסוע לנסיעת עבודה לאילת ולשהות שם למשך שלושה ימים. האם המעביד צריך לשלם אך ורק עבור שעות העבודה? מה קורה אם מדובר בנסיעה לחו"ל למשך 3-4 ימים? אשמח אם תוכלו להסביר לי איך זה בדיוק עובד ומהן זכויות העובד במקרה כזה.
כבסיס לקביעת המשכורת בחו"ל משמשים המשכורת בארץ, תוך התחשבות ביוקר המחיה בארץ היעד, והמשכורת המקובלת בארץ היעד לעובד בעל תפקיד דומה. רכיבים עיקריים שמתוספים למשכורתו של ישראלי המועסק בחו"ל הם תשלום הוצאות דיור, הוצאות חינוך והוצאות ריפוי, שנגרמות לעובד עקב יציאתו לחו"ל.
אני התכוונתי יותר למצב שבו אני כעובד של חברה ישראלית, צריך לנסוע לעבוד בחו"ל לכמה ימים. אילו תוספות מגיעות לי מהמעסיק? האם הוא אמור לשלם רק על שעות עבודה או החזר הוצאות נוספות ואיך מחשבים את זה בדיוק?
באם הינך נדרש להתייצב שלא במקום עבודתך הרגיל, ניתן לראות את ההפרש בין זמן הנסיעה הרגיל שלך לעבודה, לבין זמן הנסיעה למקום המרוחק - כזמן שהינך עומד לרשות העבודה ולפיכך כשעת עבודה החייבת בתשלום שכר עבודה.