פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הרעת תנאים - כן או לא? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הרעת תנאים - כן או לא? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/12/2013 10:52
המשפט לא כל כך ברור.
מז"א "שמו לב שהם עשו טעות לגבי הסכום שהם משלמים לי, הם רוצים להוריד לי את השכר".
יש מנהלת חשבונות שמחשבת את השכר, איך אפשר פתאום לגלות שעשו טעות? על מה החתימו אותך? תבדקי בחוזה.
בכל מקרה , אולי כדאי שתקדימי את המאוחר ותצטרפי לגוף כלשהו שיגן עלייך מפני דברים כאלו או מה שיקרה, (למקרה שאין לך ועד במקום העבודה) כמו למשל ההסתדרות הלאומית הישירה. תשלמי קצת כל חודש אבל יתמכו בך ותקבלי ייעוץ בכל מה שצריך.
24/12/2013 09:29
אני עובדת בעמותת רשת קהילה ופנאי המפעילה צהרונים ופעוטונים. אני עובדת כ- 6 כמדריכת חוגי מוסיקה בגנים. לפני כחודש הזמינו אותי לשיחה והודיעו לי שבעקבות גרעונות גדולים ברשת ובפרט במתנ"ס אחד שבו אני עובדת, וכן בגלל שהם שמו לב שהם עשו טעות לגבי הסכום שהם משלמים לי, הם רוצים להוריד לי את השכר.

הם הציעו לי איזה הצעה, שאני אמרתי שאבדוק. היום התקשרה אלי מנהלת אחד המתנסים ואמרה שהיא מבחינתה יכולה לשלם לי סכום מסוים, שהוא נמוך הרבה יותר ממש הציעו לי מהרשת. שזה אומר שאם אני לא אסכים לעבוד בו אז אני לא אוכל לעבוד שם.

ברצוני לציין שהקיצוצים בשעות, בשכר, וכולי נעשים באופן גורף לכל העובדים של הרשת, הן למפעילי חוגים, והן לסייעות, ומטפלות וגננות.

רציתי לדעת אם זה נחשב בגדר הרעת תנאים, או מה עלי לעשות? תודה
24/12/2013 09:47
ייתכן ומדובר בהרעת תנאים.
ניתן לפנות למשרדנו לצורך קבלת ייעוץ ראשוני והכוונה בנושא.
24/12/2013 10:52
המשפט לא כל כך ברור.
מז"א "שמו לב שהם עשו טעות לגבי הסכום שהם משלמים לי, הם רוצים להוריד לי את השכר".
יש מנהלת חשבונות שמחשבת את השכר, איך אפשר פתאום לגלות שעשו טעות? על מה החתימו אותך? תבדקי בחוזה.
בכל מקרה , אולי כדאי שתקדימי את המאוחר ותצטרפי לגוף כלשהו שיגן עלייך מפני דברים כאלו או מה שיקרה, (למקרה שאין לך ועד במקום העבודה) כמו למשל ההסתדרות הלאומית הישירה. תשלמי קצת כל חודש אבל יתמכו בך ותקבלי ייעוץ בכל מה שצריך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הרעת תנאים - כן או לא? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ