פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הרעת תנאים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/12/2013 08:37
דניאל שלום,

ניתן להגיד שמדובר בהרעת תנאים, אך יחד עם זאת חוק דורש פגעיה מהותית בתנאי העבודה.
07/12/2013 15:08
מתחילת עבודתי אני מוצב באותה עמדה,בימים ראשון עד חמישי (כולל). בחצי השנה האחרונה,כל יום ו׳,אני מוצב באותה עמדה. שאלתי היא : האם העמדה השניה,זו של יום שישי, עומדת בקריטריון של ״עמדה קבועה״,והאם ביטולה (עקב אובדן תקן אחד) ר ואי מתן חלופה הולמת מהווה הרעת תנאי עבודה?
08/12/2013 08:37
דניאל שלום,

ניתן להגיד שמדובר בהרעת תנאים, אך יחד עם זאת חוק דורש פגעיה מהותית בתנאי העבודה.
08/12/2013 09:20
לפני כחודש הייתי עושה כ 50 שעות עבודה בעמדה הראשונה (ראשון עד חמישי כולל) וכ 12 שעות בעמדה השנייה (יום שישי) סה״כ כ 62 שעות שבועיות. כיום אני עובד בעמדה אחת בה אני עושה 40 שעות שבועיות. 1) האם אני יכול להתפטר בדין מפוטר אם לא יחזירו אותי למתכונת שעות שהיתה לפני חודש? 2) האם אני יכול לדרוש מהמעסיק שישלם לי את הפרש השעות שנגרעו רטרואקטיבית?
08/12/2013 09:34
הנך יכול לכתוב מכתב התראה למעסיק שבו הנך מציין שקיצוץ בשעות העבודה מהווה הרעת תנאים מבינתך, ובאם הדבר לא יתוקן להתפטר בדין מפוטר.
לא תוכל לדרוש תשלום בגין השעות שלא עבדת בהן בפועל.
בכל אופן מוטב לפנות לייעוץ משפטי פרטני - משרדנו עומד לרשותך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ