פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: כמה שאלות לי אליכם - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: כמה שאלות לי אליכם - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
20/10/2013 13:58
אני מתארת לעצמי שהשאלות הרבות שלי לי פשוטות... אבל אשמח מאד אם אחד מעורכי הדין שלכם יועיל בטובו לתת לי מענה והכוונה.

תודה מראש!
20/10/2013 11:54
שלום, אני רוקחת בשירותי בריאות כללית וברצוני לדעת מספר דברים (וגם איפה אפשר למצוא את זה כתוב): מהן שעות המינימום שלפיהן קורס אחד יכול להיות מוכר לגמול השתלמות? מה הפירוט המבוקש שצריך להיות רשום בסיליבוס? ( ומאיזה שנה מבקשים פירוט נרחב?)

נאמר לי שאם בפירוט של הסיליבוס רשום המילה סנדא, או תירגול, השעות אינן מוכרות לגמול השתלמות, האם נכון? והיכן רשומים התנאים הללו? האם ניתן לפסול על זה קורס שלם ? גם אם רק היו רק יומיים של סנדא (חברה חיצונית שבאה להרצות הרצאה פרונטלית) או 45 דקות של תירגול?

האם יש מספר שנים מינימום / מקסימום, שצריך להמתין מרגע בקשת הגמול עד שמאשרים את גמול ההשתלמות?

האם זה הגיוני שישנם קורסים שאנשים הגישו בשנים קודמות לגמול, והנציג של משרד האוצר אישר אותם, והיום, אותם קורסים שאני עשיתי עם אותם האנשים שאישרו להם, והגשתי יותר מאוחר, לא אושרו?!

האם ישנם קורסים שניתן לדעת בוודאות של 100% שיאושרו לגמול השתלמות? ישנם קורסים אוניברסיטאים מקצועיים שעשיתי,שכנראה לא מאושרים לגמול. היכן ניתן לבדוק את זה? מחכה בהקדם לתשובה, בתודה מראש,
20/10/2013 13:58
אני מתארת לעצמי שהשאלות הרבות שלי לי פשוטות... אבל אשמח מאד אם אחד מעורכי הדין שלכם יועיל בטובו לתת לי מענה והכוונה.

תודה מראש!
20/10/2013 14:58
גמול השתלמות משולם לפי הגדרות וקריטריונים שנקבעים הן בתקשי"ר והן בהוראות חשכ"ל והוראות פנימיות. ישנם קורסים שונים אשר ידוע שהם מוכרים לצורכי קבלת גמול השתלמות וניתן לקחת קורסים אלו. באם שונו הקריטריונים ורטרו הקורס אינו מזכה שאז המצב אינו תקין וניתן לדרוש קבלת הגמול בשל ההסתמכות.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: כמה שאלות לי אליכם - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ