פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: שמירה על הזכויות לאחר התפטרות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: שמירה על הזכויות לאחר התפטרות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
28/07/2013 14:42
על פניו נראה שהצדק עימך. דרוש את קבלת כל הזכויות. באם לא ישולמו באפשרותך לתבוע הזכויות בבית הדין לעבודה. משרדנו עומד לרשותך.

עו"ד אריק שלו
03-5610934;02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
28/07/2013 14:04
התפטרתי בו במקום מהעבודה. עסק זה מייצר חלקי מלטים ומזלטים מחומרים מורכבים לאלביט מערכות. תפקידי במקום היה, ביקורות וגימור חלקים ( מריחת חומרים, ליטוש וצבע ). לאחר מספר פעמים שפניתי לבעל המקום בטענה שאני לא מקבל את ההגנה המקסימלית לעבודה עם צבעים ושחדר הצבע שאני בניתי במקום ( שלד של סוכה בכיסוי פלטות עץ עם וונטה לייניקה ) בצורה מאולתרת לא תיקני ולא ממש מגן עלי בזמן הצבע ( מוצא את עצמי בעננים של צבע תעופתי ) ולאחר שנתיים שאני עובד בצורה הזאת הרמתי ידיים והתפטרתי מהמקום. בשנתיים האחרונות עקב הזילזול מצד המעסיק על הבטיחות בעבודה גרמו לי לתחלואה מאוד גבוה ובעיות בפרק יד ימין עקב דרישה ועומס בעבודה ( לרוב עובד לבד ללא עזרה למרות שדרשתי ולרוב קיבלתי אנשים שהייתי צריך להכשיר ).

דעתי היא שזאת סכנת חיים לעבוד במקום שכזה והבטיחות היא מתחת לכל ביקורת. לפני כשנה פניתי למוסד לבטיחות וגהות לעזרה בנושא של כוויה כימית עקב החומרים. והתגלה שאני מאוד רגיש לאפוקסי התעופתי 50/52.

לאחר המקרה והסברה למעסיק שחומר זה פוגע בי וגורם לי לכוויות חמורות , הוא המשיך לדרוש המשך עבודה עם האפוקסי. לאחר מספר פעמים הפצרתי שדי ושאני לא מוכן יותר לגעת בחומר זה דרישה זו פסקה חלקית . אבל הייתי צריך להציב עובדה בשביל להפסיק לגעת באפוקסי. שאלתי בנושא היא האם יש לי זכות לעזוב מקום כזה בדרך שעשיתי והיא בו במקום להפסיק לעבוד וללכת או להמשיך שבועיים לפי החוק ולתת לו את הזמן למצוא מחליף?

האם יש למעסיק זכות לתבוע אותי עקב עזיבה מידית? אני אישית הגעתי למצב בריאותי שלא איפשר לי להמשיך שם עוד דקה אחת של עבודה ושאם אני ממשיך אני ימצא את עצמי בבית חולים. מקווה לקבל תשובה בהקדם כי אני אובד עצות ומפחד לא לקבל את מה שמגיע לי לאחר שנתיים פלוס של עבודה. תודה מראש לוי ניסים
28/07/2013 14:42
על פניו נראה שהצדק עימך. דרוש את קבלת כל הזכויות. באם לא ישולמו באפשרותך לתבוע הזכויות בבית הדין לעבודה. משרדנו עומד לרשותך.

עו"ד אריק שלו
03-5610934;02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: שמירה על הזכויות לאחר התפטרות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ