פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אני בבעיה אחרי פיטורים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
15/07/2013 13:56
שלום!שמי ליאת,ואני בבעיה התחלתי לעבוד בחברת אופנה כמנהלת איזור בתאריך 27 למאי, לפני סיכם איתי מנכ"ל החברה על 8000 ש"ח משכורת + 500 ש"ח בלאי על רכב (החברה לא סיפקה לי רכב לצורך נסיעה לחנויות, וסוכם שבאופן זמני אשתמש ברכב פרטי שלי) + החזר נסיעות דלק וחניות.

כמו כן סוכם מראש שהרכב שלי שהוא דיי ישן לא יוכל לנסוע לצפון הארץ כגון: נצרת וטבריה ורק אחרי שאקבל רכב תקיו מהחברה אסע לשם, באותה שיחת סיכום העלתי יציאה לחופשה קטנה שסגרתי חודשיים מראש וכמובן צריכה ליידע את המנכ"ל היות ואני מתחילה לעבוד בחברה.

יציאה לחופשה 25 ליוני וחזרה 29 ליוני כולל, (יש לציין שהתחלתי לעבוד ב27 למאי ובקשתי שאת השכר של יוני יקזזו עם החופשה שלקחתי) היום בעת קבלת המשכורת לא קבלתי החזר הוצאות (שמסרתי מפורט עם קבלות מסודר) לא קיבלתי בלאי ורק משכורת של 6400 ש"ח בלבד ואין עם מי לדבר.

המנכ"ל טוען שלא מגיע לי ואם כן אז יחסי ביותר, נסעתי עם הרכב שלי לפחות לשתי חנויות ביום מנתניה לכפר סבא בסוף לחדרה, הסיכום שהיה בנינו היה בעל פה ואני מוכנה להיבדק בפוליגרף בבקשה תעזרו לי לקבל את השכר שמגיע לי! בסוף פוטרתי בתאריך1 ביולי בהודעה בטלפון...תודה ליאת

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ