פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיטורים מהעבודה ללא כל הצדקה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/03/2012 10:22
הועסקתי בחברה פרטית בחוזה עבודה אישי ופוטרתי לאחר 8 חודשי עבודה. ההודעה על הפיטורין נמסרה לי יום אחרי פגישה שנערכה ביוזמתי עם מנהלי החברה בנוגע לקשיים המוערמים עלי מצידם ומחבלים ביכולתי לבצע את המוטל עלי. הפגישה נקטעה בשל ענייני עבודה שצצו וללא כל הבנות או החלטות.

למחרת זומנתי למשרד ונמסר לידיי מכתב פיטורין עם הסבר מילולי קצר עם בקשה לעזוב מיד את שטח העבודה. (אציין כי אין ולא הייתה סיבה לדרוש ממני לעזוב את שטח העבודה באופן מיידי.א לה משיקולי אגו אישיים) לתדהמתי הגדולה גיליתי כי המכתב נושא תאריך רטרואקטיבי שןל 60 יום כדי להתחמק מתשלום ההודעה המוקדמת ע\"פ החוזה. לאחר דין ודברים חתמה המעסיקה על גבי מכתב הפיטורין על אישור תאריך המסירה .

בנוסף קיבלתי לפני כשבועיים מכתב מהחברה המעסיקה ובו נמסר שהוחזרו לידי הכספים בגין חלקי בהפרשה לקרן ההשתלמות וביטול חלקה של החברה .ואת השינוי ביצעו ע"י תיקון תלוש המשכורת האחרון (אציין כי החברה לא ביצעה את ההעברה לקופת הקרן בתקופת ההעסקתי מסיבות טכניות ). פניתי מיד לעורך דין שמרח את הטיפול בתביעה וגרר אותי זמן רב ללא תועלת. מסיבות לא ברורות ובשלב זה אני שוקל את האפשרות לפנות בעצמי לבית המשפט . אשמח לקבל יעוץ והכוונה בנושא

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ