פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מאבטח בחברת מודיעין אזרחי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/07/2013 18:19
שלום רב ברשותי מכתב פיטורין מתאריך 4/1/2013 מחברת אבטחה מודיעין אזרחי במכתב רשום הפסקת עבודה מיידית והבטחה "שכרך ישולם לך עד לסוף חודש ינואר במשכורת פבואר...תשלום גמר חשבון ישולם במשכורת מרץ".

במשכורת פברואר 2013 קיבלתי שכר רק עבור יומיים שעבדתי וקדמו למכתב הפיטורין ואף יום בגין הודעה מוקדמת כמו שהבטיחו גמר חשבון אני אמור הייתי לקבל במשכרות מרץ 2013 לטענתם הם טעו שלא קיבלתי שכר מלא בחודש פבואר ותירצו את זה שאקבל שכר של פבואר בחודש מרץ.

ברשותי יותר מ 30 תלושי שכר שהשכר הממוצע של ה 3 חודשים האחרונים שקדמו לפיטורים הוא בסביבות 6500 שקלים ברוטו. נכנסתי למינוס בגלל שהשכר המלא כמו שהובטח בגין הודעה מוקדמת לא נכנס לי עד היום - אחרי כל כך הרבה חודשים!!

ברצוני לדעת כמה יעלה לי להשתמש בשירות של עורך דין מטעמכם להגשת תביעה נגד המעסיק לשעבר - מודיעין אזרחי. בתביעה אני מעוניין לתבוע גם על אי תשלום שכר עבור שעות נוספות כי במקום העבודה שעבדתי בו המציאו דבר שנקרא שנ"ג (שעות נוספות גלובלי) ולפי הבנתי אני אמור להסכים על דבר כזה (לפי הסכם קיבוצע של ענף השמירה או משהו כזה) ואני לא חתום על שום מסמך שמאשר דבר כזה ואף פעם לא ביקשו ממני אישור שלא לשלם לי שעות נוספות.

תודה לכם על העזרה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ