הרעת תנאים ופיטורים התעללות נפשית מצד המעסיק במשך שנה ואז המעסיק יצא למשך שבע חודשים לסיים את לימודיו ועכשיו חזר יצאתי לחופשת מחלה בת שבע ימים ותוך כדי הכניסו עובדת חדשה על מנת ללמוד את העבודה וכשחזרתי ניגש אותו מעסיק אלי ואמר לי שמהיום החברה יש לה נוהלים חדשים אני במשך שנתיים וחצי עבדתי שלושה ימי בוקר והעובדת השניה יומים אן כזה דבר יותר אתן תתחלקו שווה בשווה הסברתי שאני לא יכולה מכוון ויש לי ילדים קטנים וזה יפגע בחינוך ובגידול שלהם ואן לי אפשרות לקחת מטפלת לכן אן אני מסכימה ומבחינתי תפטר אותי כי נאמר לי שהוא חוזר ואן לי כוחות נפש שוב להתעללות שלו וזה קפץ על המציא ואמר לי אני מפטר אותך כי את ביקשת והסיבה שלך לא מוצדקת אמרתי שזה הרעת תנאים כי אן בננו שום הסכם תנאים וזה אמר שאני לא מבינה בחוק אחרי שנתן לי מכתב פיטורים התעלל בי במשך ש ה עכשיו הוא חוזר שוב להתעלל בי ושלח לי הודעת אסמס ואמר לי נו אזה שבוע את רוצה לעבוד שלושה ימים כי התנאים חלים בכל מצב אמרתי לו שהחודש מיום הפיטורים זו זכות ולא מתנה ואני ממשיכה כמו שהיה עד עכשייו האים יש לי בסיס להגיש נגדו אני לא יכולה לפרט את כל הסיפור על הדף אשמח לעצה ודרך מה לעשות ולמי לפנות?