פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - חוסר אמון בחברה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
19/06/2013 16:55
שלום שמי עוזי כהן אני עובד בחברה מסויימת כ-9 שנים כעובד שכיר. הגיע מנהל חדש כדאי ליעל את העבודה וכולם נירתמו לצעדה הכללית כדאי לשמן את המערכת שתהיה מהמובילה בשוק נכון להיום אני עוסק בכמה תחומים והם נהג משאית כמה חודשים מחסנאי כמה חודשים ומכירות ושיווק בינהם כמה בעיות מפריעות לי והן אני מקבל שכר של 6500 שח נטו ולא מופרש כסף לשום קופת גמל למרות בקשות חוזרות ונישנות. מה עם הגמל אין שום חברת ביטוח שאני משויך אליה - האם זה נכון ככה לינהוג ומותר על פי חוק?

בסיכום שנערך בכניסתי לעבודה היה סיכום שאני עובד בצורה של שכר על בסיס חודשי השאלה אם אני עובד מעל השעות הרשומות בתלוש שאני חייב לתת על פי החוק האם לאחר השעות האלה אני אמור לקבל שעות נוספות כי גם אותם אני לא מקבל.

אתמול ביקש ממני המנכל החדש ללכת לבדיקה במכונת אמת זאת לאחר פעמים אחדות שהוא אומר לי שיש לחברה חוסר באמון איתי. לקחתי את זה בצורה של פגיעה בכבודי שלאחר 9 שנים של עבודה כל הזמן זורקים איזה שהיא עקיצה כאילו אני גונב אותם אני ממש נעלב מעצם המחשבה שאומרים לי שאני גנב. אתמול בערב פשוט הרגשתי לא טוב ולחצים בחזה מהמחשבה חשוב לציין כי אמרתי להם שאין בעיה ואני מוכן לגשת לבדיקה כי יודע מה שאני לא צריך לפחד השאלה האם אני חייב לגשת לבדיקה שכזאת על פי החוק לאחר שאני עובד עם החברה הזאת 9 שנים והאם יש פה הרעת תנאים כי אני כבר לא מעוניין להמשיך לעבוד בחברה הזאת ואני לכוד פה.

רצוי לציין שלוויתי מהמנכל דאז סכום כסף על סך 80000 שח שאמורים להוריד אותם מחשבון הפיצויים והגמל. מחכה לתשובה בתודה עוזי כהן

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ