פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התפטרות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
התפטרות
16/02/2012 12:01
היי,
אני סטודנטית ועובדת בחברת השמה כשנה וחודשיים במשרה מלאה.
גוייסתי לתפקיד ספציפי שהסכמתי לעבוד בו.
אחרי כ9 חודשים בחברה המשרדים עברו למקום מרוחק אליו מאוד קשה להגיע בתחבורה ציבורית. מכיוון שהחברה היא חברת השמה שיש לה עובדים ברחבי הארץ ביקשתי העברה לתפקיד דומה במקום אחר.
במן שהמתנתי לאישור לעבור לתפקיד החדש נאלצתי להגיע למשרדים החדשים של החברה חודשיים נוספים מה שגרם לזה שהגעתי הבייתה בשעות מאוחרות מאוד ופגע בלימודים שלי.
לאחר חודשיים אלו שבהם התנאים הורעו גם מבחינת גודל הצוות- שקטן, ואיכות העובדים בו- שירדה (גורם שמפיע ישירות על רמת התפקוד שלי בצוות), הועברתי לתפקיד החדש שמבחינת שעות עבודה וקירבה הבייתה היה מצויין.
התפקיד הוצג בצורה שגויה ובמקום לבצע עבודה שאליה הוכשרתי במשרד הקודם ובלימודי ביצעתי עבודת מזכירות.
הדגש שלי למעסיק שהתקבלתי אצלו היה שאין לי יכולת ווקלית לשבת עם טלפון כל היום- התפקיד החדש היה לשבת כל היום עם לקוחות בטלפון.
עזבתי את התפקיד החדש וחזרתי למעסיק שלי לאחר 3 חודשים. המעסיק אמר שיש לו עבודה שאני יכולה לבצע שלא כוללת מאמץ ווקלי, בשלב זה כבר סיימתי את ההתחייבות של שנה למעסיק.
העבודה החדשה לא התאימה לי, המעסיק ניסה לנצל את הידע שלי בעבודה כך שאני אחליף אותו בניהול חלק מהצוות כשהוא צריך ללכת לפגישות. העבודה כללה הרבה נסיעות ושוב הגעתי הבייתה מאוחר.
הודעתי למעסיק שכנראה העבודה לא בשבילי ויצאתי לחופשה.
כאשר חזרתי מהחופשה (כשבועיים וחצי) הודעתי למעסיק שלי על התפטרות. בשלב זה אני לא מקושרת לשום תפקיד ספציפי בחברה. אין משרה אליה אני צריכה לשוב ושום משרד לא מרגיש בחסרוני.
המעסיק שלי אמר בסדר ושאין שום בעיה ויעביר את ההתפטרות הלאה ונוכל לסגור קצוות מול משאבי אנוש לאחר שהוא יעביר להם את ההתפטרות.
כבר מעל שלושה שבועות שאני ב"חופש", את הודעת ההתפטרות העברתי אליו בתחילת השבוע.
כל השבוע הוא לא היה מין, לא בטלפון כשהתקשרתי (הוא לא ענה) ולא למיילים ששלחתי. אתמול בערב הוא סוף סוף ענה לי ואמר שבגלל שהתפטרתי רק עכשיו- ולמרות שאני בחופש כבר 3 שבועות (חופשה ללא תשלום) אני צריכה להישאר עובדת של החברה במהלך החודש הקרוב- אם נצטט חלק ממה שכבתב לי - את לא חייבת להגיע לעבודה אם את לא רוצה.
מזה אני בהחלט מבינה שאין בי צורך.
איך אפשר לעקוף את זה? אני עושה מבחנים בתקופה הזו ובניתי על דמי אבטלה. כל משכורת כזו שאני מקבלת שכר מזערי מורידה לי את דמי האבטלה!
איך אני משתחררת מהחברה הזו?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ