פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - תביעה על דמי לידה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/06/2013 09:37
הגשתי תביעה לדמי לידה לפני שלושה חודשים עבור שני מקומות עבודה שאחד מהם הוא אבי (אצלו אני עובדת עוד משנת 1999 לסירוגין). עבור מקום העבודה הראשון קיבלתי את הכסף לאחר שבועיים אך עבור מקום העבודה אצל אבי התביעה עדיין בטיפול.

לתביעה צורפו תלושי שכר, תצלומי שיקים והוכחת הפקדה בחשבון הבנק. זומנתי לחקירה ואף הגיע פעמיים חוקר לבית העסק של אבי כבר לפני חודשיים אך עדיין לא קיבלתי כל תשובה מביטוח לאומי. לאחר שפניתי לביטוח מס' פעמים על מנת לברר מה קורה עם התביעה קיבלתי מכתב שבו נאמר לי כי מתאריך 23/5 הם אינם מצליחים להשיג את אבי לכן עליי להעביר להם תוך 21 יום את שמות העובדים הקודמים, קבלות אם עבדו כעצמאים או דיווחים אם היו שכירים ואת השכר שקיבלו. השאלה שלי היא האם זאת אחריות שלי להעביר להם את כל הפרטים הנ"ל למרות שהיה חוקר בבית העסק אשר תיחקר את אבי וקיבל תשובות על כל הפרטים הנ"ל ובידיעה שניתן להשיג את אבי ללא כל בעיה בבית העסק הפתוח מדי יום בשעות קבועות?

האם זה לא תפקידו של החוקר/ביטוח לאומי לברר פרטים אצל המעסיק? האם אני יכולה לתבוע את ביטוח לאומי בבית דין לעבודה על הסחבת הלא הגיונית בתביעה למרות שלא קיבלתי תשובה שלילית?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ