פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מנהל משרד טורדני
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/06/2013 06:17
לפני כ-4 שנים המעסיק שלי שכר מנהל משרד אותו מנהל זה למעשה קולגה שעבד איתנו שהתקדם בתפקיד מאז שנכנס לתפקיד המכובד אינו מפסיק ל"חפש אותי" אני יושבת במשרד קטן עקב עבודתי אני נאלצת המון לקום מממקומי ולקחת מסמכים על מנת להקליד או שאני צריכה להוציא תדפיסים במחשב אזי נאלצת לשבת בעמדה אחרת על מנת לבצע זאת לאחרונה הוא כל הזמן מעיר לי שאני לא יושבת במקומי וכל הזמן קמה אפילו אם אני הולכת לשירותים או לאכול צועק במשרד מירי מירי איפה את תעני לטלפונים נותן את ההרגשה שכל היום אני מסתובבת ולא עושה כלום זה מגיע למצב שאני רוצה לקנות אוכל הוא תמיד מעקב אותי ואפילו יום אחד הלכתי למכולת שבה אנחנו קונים מצרכים למשרד ועל הדרך גם קניתי לי באותו זמן הוא לא היה ופגשתי אותו בדרך הוא התחיל לצעוק עלי למה אני מסתובבת והאם זה היה נחוץ האווירה במשרד לא נעימה לי אני לא מבינה למה הוא מתנהג כך למה הוא מונע ממני לאכול כשאני רוצה ולמה בכלל זה שאני קמה והוא יודע את הסיבות שזה לצורך עבודה עדיין מתנהג כמו רודן זה כבר 4 שנים שאני במצב הזה וכל פעם הוא מוצא משהוא חדש מה עלי לעשות איך להתנהג איתו אני פשוט לא רוצה לתת לו את התענוג שאעזוב את מקום עבודתי בגללו אבל אני גם סובלת ממנו אני גם היחידה שהוא מתנהג אלי כך אודה על תשובה מהירה כי היום בתשע יש לי פגישה איתו

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ