שלום,
אני עובד במקום עבודה עשרה חודשים. לפני ארבעה חודשים הגיעה עובדת חדשה למקום, שאני חפפתי. מהר מאוד הבחורה החדשה התחילה להרגיש בנוח, והתחילה לחלק לי הוראות, להציק לי ולדבר אליי בטון מתנשא ומגעיל. המנהל הישיר שלי ראה את הבעיה ובהתחלה ניסה לעשות "סולחה" אבל הבחורה לא הצליחה להפנים שהיא לא המנהלת שלי. בקיצור, השבוע היה פיצוץ ועליתי למנהל של המנהל שלי. ציפיתי שיבינו אותי, בגלל העובדה שאני עובד מצטיין בסניף אין איתי שום בעיות ואני מקבל רק מחמאות מהמנהלים ומהעובדים האחרים. חשוב לציין שאני הודעתי שבאוקטובר אני עוזב לטובת לימודים אבל עד אז אני אמשיך לעבוד רגיל כמובן. להפתעתי, יום אחרי השיחה, הודיע לי המנהל על זה שהחליטו להעביר אותי למקום אחר. כרגע המקום עבודה קרוב לבית שלי מרחק עשר דקות הליכה והמקום שרוצים להעביר אותי הוא בעיר אחרת מרחק שני אוטובוסים. מה גם שהעבודה היא עבודה מנהלתית שלא קשורה לעבודה הנוכחית שלי. אני לא יכול שלא להרגיש שמנסים לייאש אותי כדי שאתפטר לפני השלמת השנה שלי בעבודה(אני משלים שנה בספטמבר). הבהרתי להם שאני לא מתכוון לעבור, ושאם הם לא רוצים אותי במקום הנוכחי, יש חנויות נוספות בעיר שלי של אותה חברה שאני יכול לעבוד בהם. ואם אין להם פיתרון אחר אז שיביאו לי מכתב פיטורים. שאלתי היא, האם הם יכולים להכריח אותי? הם אמרו לי שמבחינתם זה "סגןר" וזהו. תודה.