פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שכר, תלושים וקיפוח בכלל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/06/2013 11:36
שלום רב בחודש אוקטובר האחרון התקבלתי לעבודה בגן רונית בניהול פרטי בראיון העבודה הוסבר לי כי העבודה היא ימים ראשון עד חמישי בין השעות 7 וחצי עד 16 הודעתי לה שאני מגיעה בשני אוטובוסים קשה לי להגיע בשבע וחצי ואפשר לי עד רבע לשמונה.

עוד נאמר לי בראיון שהמשכורת תהיה 4500 שקל גלובלי ובנוסף ישולמו לי כל התנאים הסוציאלים המגיעים לכל עובד וכי המשכורת משולמת בחמישי לכל חודש ולא יאוחר מהעשירי שכן בתאריך זה השכר כבר יופיע בבנק. בחודש אוקטובר עבדתי 3 ימים ונאמר כי כי אקבל את הסכום סך של 600 שקל עד לעשירי לחודש שאחריו דהינו חודש נובמבר.

כאשר הגיע העשירי לחודש נובמבר ניגשתי אליה וביקשתי את שכרי ונאמר לי בחוצפה שעדיין לא כל ההורים שילמו זה יקח כמה ימים״ ואכן זה לקח 4 ימים שבהם שולם לי הכסף בתשלומים כמו נדבות. לאחר חודש של עבודה גם לא שולם לי בזמן אלא בעיקוב של יומיים וכן את תלוש המשכורת שביקשתי היא אמרה כי טרם מוכן.

לאחר חודש שוב היה עיכוב של ההפקדת משכורת והתלושים של חודשיים נאמר לי כי ״ עדיין לא מוכן״. וגם המשכורת ששולמה לי היתה פחות ממה שהובטח לי ומשום שלא קיבלתי תלושים לא ידעתי על מה יורד לי כסף מהשכר המגיע לי.

בסוף חודש דצמבר החלקתי בדרכי לעבודה ובבואי לביטוח הלאומי לברר זכאות לימי מחלה משום שהייתי בדרכי לעבודה נאמר לי כי אני כלל לא מופיעה במחשבים כאדם עובד .

הודעתי על כך למנהלת והיא אמרה לי ״ אז אל תבואי לעבודה״ וכאשר ביקשתי את שכרי עד לאותו היום היא ענתה לי ״ את חצופה שאת בכלל מבקשת״ מה עליי לעשות על מנת לקבל את השכר המגיע לי וכן את תלושי המשכורת ?? תודה מראש קרן

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ