אני מועסק בפיצריה כבר ארבעה חודשים,ואני מתחיל עכשיו את החודש החמישי. המעסיק החתים אותי רק על טופס 101,ולא על שום חוזה אחר.
במשך השבועות הראשונים שלי בעבודה המעסיק היה מסדר את המשמרות לעובדים בתחילת שבוע ומודיע לכל עובד באיזה ימים המשמרות שלו. אחרי כמה שבועות,המעסיק שלי הודיע לי שאני עובד בכל יום בשבוע(6 ימים) חשוב לציין שהעבודה היא רק בלילה. העבודה מתחילה מהשעה שש בערב ונמשכת עד הלקוח האחרון.לפעמים העבודה נגמרת בשתיים עשרה בלילה ולפעמים היא נמשכת עד חמש בבוקר.
ברוב השבוע העבודה לא מסתיימת לפני 2 בלילה. המעסיק משלפ לי שכר מינימום לשע ה ומשלם שעות נוספות125% רק מהשעה מתחילת השעה העשירית והלאה. בלי תוספת של 150%. בנוסף המעסיק.חייב אותי לעבוד ביום העצמאות ללא תוספת שכר באיום של פיטורים למי שלא יעבוד בחג. בסוף כל חודש כשמגיע תלוש המשכורת תמיד חסרים שעות עבודה וכמובן גם התשלום עליהם,זה נע בין 10-20 שעות כל חודש וצריך לשבת עם המעסיק כל פעם מחדש ולהראות לו שחסרים שעות ולשגע אותו לשלם את הכסף.
בנוסך לזה המעסיק מבטיח לי כבר חודשיים העלאה במשכורת,וזה תמיד "מהחודש הבא" רציתי לדעת מה גובה הפיצוי שמגיע לי ואם מותר לו לפטר אותי במקרה שנודע לו שאני מתכוון לתבוע אותו.כמו כן אני רוצה לדעת מה היתרון של תביעה רגילה לבין תביעה ייצוגית במקרה שאני תובע עם עוד 2-5 עובדים אחרים שפוטרו בשיחת טלפון של "אל תבואו יותר לעבודה"