פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - גרירת ותק
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
25/12/2011 11:06
שלום,
אני עובדת המועצה איזורית. התחלתי עבודתי כעובדת קבלן במחלקת הגביה מטעם חברת גביה כל תנאי העסקתי וכל בעיה עברה דרך מזכירת המועצה המועצה שילמה את משכורתידרך אותה חברה. עבדתי דרכם שנה וחודש עד שהעבירו אותי (המועצה) לעבוד דרך חברת קבלן אחרת באותו תפקיד באותה מועצה באותו מחלקה באותו כיסא דרכם עבדתי כשנה ואח"כ הפכתי לעובדת מועצה מן המניין אחרי מכרז כמובן באותה מועצה/מחלקה/תפקיד/כיסא. משהפכתי לעובדת מועצה גררו לי אך ורק את הותק של חברת הקבלן השניה. פניתי למזכירת המועצה שיחשיבו לי את הותק של החברה הראשונה דרכה עבדתי ונענתי בשלילה. מתוך מכתב של מזכירת המועצה הקודמת שעבדה באותה תקופה לחברת הקבלן השניה:"חברת---- תעסיקה החל מיולי 2007 את ----. תהיה רציפות עם מקום עבודתה הקודם של ----. המועצה תעביר לחברת ------ את סכום הפיצוים בגין תקופת עבודה של ---- עד כה. לא יתקימו יחסי עובד מעביד בין ---- למועצה האזורית. חברת---- תעביר מידי חודש למועצה חשבונית עבור כ"א שירותי גביה."

האם מוכיח שיש לגרור לי את הותק? האם החוק איתי? מה ניתן לעשות בעניין? קודם עלי לוודא שאכן אני צודקת והחוק איתי. תודה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ