ישנה עובדת שעובדת כשנתיים,
ב8 חודשים האחרונים, נהיה שעל בסיס קבוע
מודיעה לי בהודעת ווטסאפ שאינה מגיעה למשמרת כמה שעות לפני תחילת המשמרת ומכבה את הנייד.
העסק מתנהל כך שיש עובד אחד במשמרת ואי הגעתה פוגע בתפקוד החנות בכל המישורים.
(במקרים טובים, כאשר מתחילה לעבוד ב13:00 מודיעה שלא מגיעה ב8:00 בבוקר. במקרים פחות נעימים מודיעה ב00:30 בלילה שלא מגיעה למשמרת ב7:30 בבוקר!!) בטענה שלא מרגישה טוב. בכל סידור עבודה, אם יש משמרת שאינה מתאימה לה, מודיעה סמוך לאותה משמרת שאינה מרגישה טוב....
לפני כל חג באופן קונססטנטי ״לא מרגישה טוב״...! בפורים האחרון כאשר הודיעה בשעה 00:30 שלא מגיעה למשמרת ב7:30 בבוקר בשעה לא הגיונית שאצליח למצוא עובדת שתוכל להגיע ושתפקוד החנות לא ייפגע,
הסעתי הביתה חברה שגרה סמוך למקום מגוריה.
בדרכי להוריד אותה בביתה סביב השעה 2:00 בלילה, נתקלתי בעובדת סמוך לביתה, כאשר הייתה לבושה כחזרה מבילוי... לא התאפקתי ורציתי להוכיח אותה, ושאלתי מדוע מודיעה לי ב00:30 בלילה וביקשתי שתגיע.. השיבה לי בקול ״מצונן/מקורר״ (אילתרה מרוב שהופתעה...) שכואבות לה הרגליים.
למחרת בבוקר אמרה לעובדת אחרת שחזרה ״ממרפאת חירום לילה״ בדיוק.
יש חוק המגן גם על מעסיקים?? ולא רק על עובדים.
בסך הכל אנחנו רוצים להתפרנס כמו כולם...
יש דרך שכמעסיק ניתן לאכוף את העובד שיגיע או לפחות יודיע בזמן סביר לפני המשמרת..? מבחינת הגנה על תפקוד תקין של חנות.
במידה של פיטורין במצב כזה מה הדין שעל פיו יש לנהוג?
אם משובצת לעבודה ב 3-4 משמרות בשבוע ומודיעה שלא מגיעה בתחילת שבוע בסיק מחלה משלמים עבור כל ימי השבוע או רק בימי השיבוץ?
אשמח להארות מושכלות לעזרה...
דרכים שניתן לפעול במידה ואינני מעוניינת להודיע לה מרצוני על פיטורין.