אנחנו נמצאים בהליך בו בן משפחתי תובע חזרה לעבודה ופיצוי כספי לאחר שפוטר בתום 5 שנות עבודה. לאחר שלב הוכחות ארוך ואינטנסיבי בו נראה היה כי סיכויי ההצלחה שלנו גדולים התקבל פסק דין שדחה את התביעה. נשמח להתייעץ כיצד כדאי להמשיך מכאן - ערעור לארצי או תיקון הפרוטוקול.
ההתלבטות והנסיבות:
1. הגשת ערעור לארצי. העו"ד טוענת לסיכויים גבוהים וטובים וכי ניתן לקעקע בוודאות כל טענה. החיסרון: הסיכויים. כבר ראינו שאין לדעת... והעובדה שאין ערעור על החלטת ביה"ד הארצי.
2. בקשה לתיקון הפרוטוקול - במהלך הדיון העיר השופט לא מעט הערות חריפות על התנהלות ההגנה "משהו פה לא מסתדר!!! אין פה הגיון. פה הנקודה שהתיק הזה קורס וכל הקו הגנה שלכם קורס!", "עולה כאן ריח מבאיש" וטענות דומות נוספות לאורך כל הדיון (הגיעה לידינו הקלטה של המשפט..). כל הערות השופט לא תועדו בפרוטוקול ולכן אנו מבקשים לתקנו כתשתית לערעור בארצי.
אם זה יתוקן - אנחנו על דרך המלך אל הארצי.
החסרונות: עו"ד שלנו לא מוכנה ללוות תהליך זה מפחד שידבק בה רבב מעוולת ההקלטה וכמובן יצירת אנטגוניזם במערכת שמגינה על עצמה ואשר יידרש להבקיע אותה.