פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עובדת 012 - שאלה על נסיעות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
27/01/2013 15:20
צהריים טובים

רציתי להתייעץ עמכם, אני עובדת בחברת תקשורת 012 בראשל"צ כעובדת שעתית במשמרות בוקר וערב בין השעות 08:00-16:00 ובין השעות 16:00-00:00, מקום העבודה מספק לעובדים מוניות חזרה הביתה (חברה שבהסדר איתנו) בזמן שאין תחבורה ציבורית, אך לאיזורים מסוימים.

שיניתי את מקום מגורי למודיעין והחברה לא מספקת לאיזור זה מוניות, יחד עם זאת התחבורה הציבורית לא פעילה בשעות הערב למקום מגוריי. המוניות המוצעות הינן גם לאיזורים כמו אשדוד (מרחק העולה על המרחק למודיעין).

כרגע מקום העבודה החל לעבוד עם ספק אחר ואין בכוונתם להכניס את מודיעין כיעד ובנתיים מחוסר ברירה אני מגיעה ברכב פרטי והעלויות הן בהתאם. האם מדובר בקיפוח עובד? מעבר לכך האם תוכלו לייעץ לי משפטית בנושא על מנת שאקבל את הזכויות שלי? האם מגיע לי החזר נסיעות לפי חוק?




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ