פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - זכאות לפיצויים אחרי פיטורין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
20/01/2013 10:41
לאחרונה פוטרתי מעבודתי לאחר שעבדתי כשנה וחצי, עבודתי התבססה על שכר בסיס ובונוסים (עבדתי כאיש מכירות) על פי חוזה. ידוע לי ולחברה כי מגיע לי תשלום פיצויים. במשכורתי האחרונה לא קיבלתי בונוסים ואת ההשלמה לדמי הבראה שהייתי אמור לקבל ולאחר שהערתי לחברה הם הודיעו לי שאני אקבל את זה אם הפיצויים.

ידוע לי גם כי לאחר 15 יום לאחר סיום יחסי עובד מעביד אמורים היום לשלם לי את דמי הפיצויים אחרת זוהי הלנת פיצויים, נכון להיום כבר מדובר בכמעט חודשיים לאחר הפיטורים וכבר מגיע לי כמעט 40% בתוספת הצמדה מעבר לסכום ההתחלתי ונאמר לי שאקבל את התשלום רק בחודש הבא.

לעומת זאת, בחוזה ההעסקה שלי כתוב שאסור לי לעסוק באותו התחום כשנתיים לאחר סיום עבודתי, וכיום אני שוב עובד בתחום לאחר שלא הצלחתי למצוא עבודה בתחום אחר. מה עלי לעשות במצב הזה? האם אינני יכול להגיד להם דבר מכיוון שהפרתי סעיף בחוזה? האם זה משנה שהם פיטרו אותי? אודה לכל עזרה בנושא




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ