פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - סטודנטית מתוסכלת!!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
08/01/2013 15:47
שלום,אני סטודנטית במכללת ספיר בשדרות, כידוע אפשרויות העבודה פה באזור דלות מאוד ולכן הרבה מעסיקים פה רוצים להעסיק מתחת לשכר מינימום מה שמקשה עוד יותר למצוא עבודה ראויה.
לפני חודש, התחלתי לעבוד בקפיטריה של המכללה וכשהתחלתי את העבודה אז אמרו לי שיש הסעות שלוקחות ומחזירות אותנו לכן לא משלמים לנו נסיעות ושהשכר הוא שכר מינימום..עד פה אין בעיות..עד ש...
א.כל החודש היא לא נתנה לי משמרות מראש, כלומר כל יום היא אמרה לי איזה שעה אני מתחילה למחרת ואף פעם לא אמרה לי מתי אני מסיימת מה שגרם לזה שהיא הרבה פעמים הביאה אותי לשעתיים ואמרה לי לחזור הבייתה בטענה שאין עבודה ורק לי היא הייתה עושה את זה. כשהערתי לה על כך היא אמרה שאין מה לעשות שהיא לא תחזיק אותי כל עוד אין עבודה.
ב. בקשר להסעות כמו שכתבתי בהתחלה אמרו לי שיש הסעות שלוקחות ומחזירות אבל חוץ מפעמיים במשך כל החודש אני קיבלתי נסיעה רק בהלוך ואמרו לי להסתדר לבד בחזור בגלל שאני חדשה ואין לי שעות מסודרות והיו גם פעמיים שגם את ההלוך לא קיבלתי.
התייחסו אלי שמה כאילו אני אוויר הרגשתי מושפלת אבל שתקתי כי איזה ברירה יש לי?? אני חייבת עבודה!!
בתאריך ה18.12.12 קרה איזשהי פאדיחה מצד הוותיקה שכביכול אחראית עלי במהלך העבודה והיא אמרה לי להישאר אחרי שהמנהלת שלי שיחררה אותי ניסיתי להסביר לה שכבר שיחררו אותי אך היא אמרה לי שאין דבר כזה ושהמנהלת שלי תודיע לה והיא תודיע לי אז המשכתי לעבוד וכל הזמן הרגשתי שמשו לא בסדר אז הלכתי באמצע וחיפשתי את המנהלת שלי וסיפרתי לה את מה שקרה והיא פשוט צרחה עלי שזאת בעיה שלי ושהיא לא משלמת לי על הזמן הזה שנשארתי ושהאחראית מלמעלה אני לא אמורה להקשיב לה...ניסיתי להלחם על זכותי ולומר לה שהכל היה בטעות אך עדין זה לא פייר שאני לא אקבל את המגיע לי והיא לא התייחסה אלי אז יצאתי החוצה בדרך לדירה שלי ופשוט התחלתי לבכות כלכך רציתי להתפטר אבל הסיכוי שאני ימצא עבודה אחרת קלוש ביותר..
לאחר חודש של עבודה פתאום היא הפסיקה לשלוח לי הודעות כדי לומר לי מתי לבוא לעבודה אז שלחתי לה אם אפשר לדעת מתי אני עובדת מחר והיא אמרה לי שאין צורך ואני לתומי חשבתי שרק באותו יום אין צורך ואז חלף שבוע ולא קיבלתי ממנה שום הודעה..ואז אחרי שבוע!! שלחתי שוב הודעה על מנת לדעת אם אני עובדת והיא אמרה לי שכרגע היא לא צריכה אותי ושאם היא תצטרך היא תשלח לי כבר הודעה...
בקיצור היא פיטרה אותי מבלי לפטר אותי!! לא הייתה לה אפילו את ההגינות להודיע לי כדי שאני יתחיל לחפש עבודות אחרות!! באמת שבחיים לא עשו לי דברים כאלו ואני לא יודעת מה אפשר לעשות אם בכלל!! יש למישו עצה?? לאן אני אמורה לפנות?? מה שהיא עשתה לי נוגד את החוק בכלל?? עדין לא קיבלתי את השכר שלי ואני מקווה שלא יהיו גם בו בעיות..תודה בכל מקרה!!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ